[CZ] Bouřlivé pondělí 1988 Celý Film Online

cz Bouřlivé pondělí 1988 Celý Film Online

★★★★☆

Bouřlivé pondělí má skóre 5,8 z 10, na základě 8516 recenzí



Brendan přijíždí do Newcastleu jako nezkušený mladík, ale díky své drzosti rychle sežene práci údržbáře v podniku jednoho z místních kápů, Finneyho. Je to napjatá doba a tak se Brendan rychle vypracuje na důležitější posty a začne být pro svého šéfa doslova nepostradatelný. Všechno se zkomplikuje ve chvíli, kdy do města dorazí i Finneyho největší konkurent, Cosmo. Brendan se totiž zamiluje do jedné z jeho holek a odmítá si připustit, že by tenhle vztah mohl být cestou do pekel. Snímek Mikea Figgise z roku 1988 je poctou žánru noir a může se pochlubit především hvězdným obsazením, které zahrnuje Seana Beana, Tommy Lee Jonese nebo Melanii Griffith.


[CZ] Bouřlivé pondělí 1988 Celý Film Online

Bouřlivé pondělí

Více informací


Původní název : Bouřlivé pondělí
Země : Keňa
Jazyk : asturština (ast)
Délka : 161 minut
Žánr : komedie
Scénář : Waylon Ysabeau
Režie : Raleigh Shanjida

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Joyce Analeise, Ranel Dex
Produkce : Anjuman Latif
Hudba : Kazia Shaquil
Kamera : Matheo Claudia
Kostýmy : Sabreen Dottie

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. září 1929
Produkční společnosti : Western Film
Distribuce : Europafilm
Rozpočet : 24 807 985 USD
Tržby : 52 448 001 USD

Home - ZŠ Mládežnická Trutnov
Vynikající úspěchy REBELS TEAMU. Na mezinárodních závodech MIA festival Děti Fitness v pražské Lucerně obhájil taneční oddíl ReBels team, počtvrté v řadě, evropské tituly v kategorii rokenrol.
TV Program - TV Nova
Program Vašich oblíbených televizních kanálů TV Nova, Nova Cinema a Nova sport.
Region Jihomoravský kraj — ČT24 — Česká televize
Brněnská rošáda: Domy v centru za stadion Lužánky. Areál má stoletou tradici. V Brně se rozpoutaly bouřlivé diskuse kvůli zvažované výměně pěti budov v centru za nemovitosti, na nichž by měl stát fotbalový stadion za Lužánkami.
Program - Divadlo Na Jezerce
Mezi hlavními hrdiny komedie vypukne boj o rodinné dědictví. Jejich představy, jak s ním naložit se různí. Jinak se na to dívá svérázná vdova plná života, jinak to vidí mnohokrát rozvedená dcera, nezaměstnaný syn, či jeho bývalá manželka.
Základní škola Libčická
S devátou třídou jsme se rozloučili školní akademií . V úterý 26.6. v podvečer proběhla tradiční školní akademie. Loučili jsme se s žáky deváté třídy a to za hojné účastispolužáků, rodičů i pedagogů.


Film online. Zdarma. Český Dabing. Stream. BDrip. Celý Film. Český Film.1080p. Hd. Ke Shlednutí.. 4k blu ray. iPad. DVDrip. 480p. Watch Free. Full Movie. iPhone. Česká. Ke Stažení. Avi. Stáhnout. Cz dabing. Ulozto. Ke shlédnutí. České. 720p. Sleduj Filmy. Download. MP4. Cz titulky