[CZ] Dotyk růžové 2004 Celý Film Online

cz Dotyk růžové 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Dotyk růžové má skóre 5,9 z 10, na základě 1557 recenzí



Alim (Jimi Mistry) žije v Londýně, daleko od své rodiny a také, aby unikl nekonečným snahám své matky oženit ho s tou pravou dívkou. Jeho život je téměř dokonalý. Má skvělou kariéru, krásného přítele a jako osobního poradce ducha Caryho Granta (Kyle MacLachlan, známý ze seriálu Sex ve městě). Problémy nastanou v okamžiku, kdy Alima nečekaně navštíví jeho konzervativní matka s úmyslem oženit ho. Svatba by měla být pokud možno hodně velká, se spoustou jídla, hudby a zábavy. Duch Caryho Granta se náhle stává nepostradatelným. Dotek růžové je zábavný příběh různých kultur, hodnot a sexuality.


[CZ] Dotyk růžové 2004 Celý Film Online

Dotyk růžové

Podrobnosti


Původní název : Dotyk růžové
Země : Niger
Jazyk : kašmírština (ks)
Délka : 162 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Janet Riahanna
Režie : Penn Beenish

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jagraj Marrissa, Barclay Fabricio
Produkce : Onyekachukwu Norah
Hudba : Bennet Birgit
Kamera : Sabiriin Sharoz
Kostýmy : Mikaylah Violeta

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. březen 1934
Produkční společnosti : Worldview Entertainment
Distribuce : Rajshri Productions
Rozpočet : 78 566 555 USD
Tržby : 61 999 339 USD

Dotyk růžové – Wikipedie
Dotyk růžové na ČSFD Kinoboxu FDb IMDb Některá data mohou pocházet z datové položky. Dotyk růžové (Touch of Pink) je britsko-kanadský hraný film z roku 2004, který režíroval Ian Iqbal Rashid podle vlastního scénáře.
Film Dotyk růžové (Touch of Pink) 2004 online ke shlédnuti ...
Film Dotyk růžové (Touch of Pink) 2004 online ke shlédnutí Přidáno 17.9.2015 Žánr filmu: Drama, Komedie, Romantický Alim (Jimi Mistry) žije v Londýně, daleko od své rodiny a také, aby unikl nekonečným snahám své matky oženit ho s tou pravou dívkou.
Dotyk růžové celý film online ke shlédnutí a stažení ...
Dotyk růžové Ohodnoťte tento článek Alim (Jimi Mistry) žije v Londýně, daleko od své rodiny a také, aby unikl nekonečným snahám své matky oženit ho s tou pravou dívkou.
Dotyk růžové / Touch of Pink (2004) | ČSFD.cz
Problémy nastanou v okamžiku, kdy Alima nečekaně navštíví jeho konzervativní matka s úmyslem oženit ho. Svatba by měla být pokud možno hodně velká, se spoustou jídla, hudby a zábavy. Duch Caryho Granta se náhle stává nepostradatelným. Dotek růžové je zábavný příběh různých kultur, hodnot a sexuality.
film Dotyk růžové TVRIP (movie) online zdarma ke shlédnutí ...
Film Dotyk růžové TVRIP (movie) online ke shlédnutí zdarma - Alim (Jimi Mistry) žije v Londýně, daleko od své rodiny a také, aby unikl nekonečným snahám své matky oženit ho s tou pravou dívkou. Jeho život je téměř dokonalý.


Ke shlédnutí. Český Dabing. Full Movie. DVDrip. České. Ulozto. Stáhnout. 4k blu ray. Stream. Download. Cz dabing. MP4. Zdarma. 720p.1080p. Cz titulky. BDrip. Český Film. Ke Shlednutí. Watch Free. Avi. 480p.. Film online. iPad. Česká. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Hd. Celý Film. iPhone