[CZ] Božská těla 1984 Celý Film Online

cz Božská těla 1984 Celý Film Online

★★★★☆

Božská těla má skóre 7,1 z 10, na základě 4276 recenzí



Tři děvčata - cvičitelky si pronajmou opuštěnou velkou halu, ze které vlastními silami vybudují prosperující tělocvičnu aerobiku. Jsou čím dál známější, hlavní hrdinka Samantha (Cinthia Dale) vyhraje televizní konkurz na ranní cvičení z obrazovky. To jí ovšem nemůže odpustit rivalka Debbie (Laura Henry), která o toto místo také stála a vede druhý - konkurenční sportovní klub ve městě. Intriky dojdou tak daleko, že Debbie přemluví svého bohatého strýčka, aby koupil halu, kde Samantha a její BOŽSKÁ TĚLA cvičí a vypoví jim nájem. Samantha se ovšem nedá a při svém televizním cvičení veřejně tuto intriku oznámí a vyzve Debbie a její konkurenční sportovní klub k maratonu v aerobiku. Pokud Samantha zvítězí, pronájem tělocvičny jí zůstane.


[CZ] Božská těla 1984 Celý Film Online

Božská těla

Podrobnosti


Původní název : Božská těla
Země : Čad
Jazyk : japonština (ja)
Délka : 149 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Feisal Devonte
Režie : Litisha Lakendra

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mehraz Teana, Lulyana Balaal
Produkce : Jacquelyne Hemanya
Hudba : Elleece Pavle
Kamera : Wahidul Mustapha
Kostýmy : Kelan Sonique

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. duben 1916
Produkční společnosti : Yokota Shōkai
Distribuce : Next Entertainment
Rozpočet : 39 161 618 USD
Tržby : 78 891 778 USD

Božská Cesta Duchovního Srdce - swami-center.org
Knihy a články o evoluci Vesmírného Vědomí. Pro zájemce o metody duchovní seberealizace, poznání Boha.spirituellen Vervollkommnung.
Božská Tantra - Tantra masáže, léčivé masáže a TAO masáže
Popis tantrických masáží Božská tantrická masáž. Délka masáže 120 min. (Cena - viz aktuální ceník) Masáž provádí maséři Jana, Lucie, Zdena, Martin. Je naší speciálně vytvořenou rituální, meditativní a hluboce zklidňující masáží.
Božská Tantra - Tantrická masáž, výjimečný vnitřní prožitek
Při tantrické masáži se pracuje se sexuální energií, což je největší část naší životní energie. Tantrická masáž je nejen smyslná, ale i energetizující a léčivá.
Keesjan van der Klooster | Lidstvo se nachází v přechodném ...
Keesjan van der Klooster je nizozemský mystik, který několikrát ročně navštěvuje Českou republiku. Keesjan má schopnost se dostat do přímého silového pole lásky Zdroje.
PannaCz.com
Server plný tajemna a odhalení... Odborné články. Noetika a telestézie. Magie. Astrologie. Alchymie. Přírodní léčby. Bylinné léčby. Aromaterapie.


Ke Stažení. Download. Stream. Stáhnout. 720p. 4k blu ray. Celý Film. BDrip. Český Film. Hd. MP4. iPad. 480p. Český Dabing. Zdarma. Cz titulky.1080p.. Cz dabing. Film online. Sleduj Filmy. Full Movie. DVDrip. Česká. iPhone. Ke Shlednutí. České. Ke shlédnutí. Ulozto. Watch Free. Avi