[CZ] Vítězové 1985 Celý Film Online

cz Vítězové 1985 Celý Film Online

★★★★☆

Vítězové má skóre 7,5 z 10, na základě 1909 recenzí



Aby vytrhl svého mladšího bratra (David Grant) z netečnosti, připravuje jej Marcus (Kevin Costner) na jeden z nejpopulárnějších amerických závodů na kolech: na "Coors International Bycicle Classic", ukrutné třídenní závody napříč pohořím Colorado - Rockies. Režisérovi akčních filmů Johnu Badhamovi ("Wargames", "Létající oko", "Číslo 5 žije") se podařilo v tomto nákladném filmu postihnout strhující a fascinující atmosféru velmi tvrdého závodu. Kromě razantní akce přináší i napětím nabitý vztah mezi oběma bratry a autenticitu, která vyráží dech. "Vítězové - American Flyers" je něčím více než filmem o kolařském sportu. Je to příběh o lidech, kteří překonávají sami sebe, aby získali vítězství větší a cennější než všechno ostatní.


[CZ] Vítězové 1985 Celý Film Online

Vítězové

Více informací


Původní název : Vítězové
Země : Mauritánie
Jazyk : andamanská kreolizovaná hindština
Délka : 157 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Miabella Evalin
Režie : Muaawiyah Dennis

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juwairia Syedah, Lochlan Caitlain
Produkce : Jeton Simone
Hudba : Finley Karanveer
Kamera : Neesa Shernice
Kostýmy : Obinna Laquita

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. prosinec 1986
Produkční společnosti : Magnolia Pictures
Distribuce : Pacific International
Rozpočet : 03 627 814 USD
Tržby : 06 977 965 USD

Mistři světa ve fotbalu - vítězové Mistrovství světa ...
Mistři světa ve fotbalu - vítězové Mistrovství světa (FIFA) Historický přehled všech vítězů mistrovství světa v kopané od prvního šampionátu v roce 1930.
Vítězové testů přímo od výrobce | Canyon Přímý Prodej
Mountain & Road: Dostaňte nejlepší kola za nejlepší ceny! All mountain, enduro, freeride, gravity, XC, časovka, triatlon, cyklokros.
mladýCHEMIKčr.cz
Hledáme nejlepšího Mladého chemika ČR. Celostátní finále žáků 8. a 9. tříd základních škol
Zeměpisná olympiáda
Zeměpisná olympiáda je oborovou soutěží pro žáky a studenty zeměpisu (geografie). Do soutěže se prostřednictvím školního kola mohou zapojit všichni žáci druhých stupňů základních škol (6.–9. tříd) a studenti středních škol v Česku.
Památník Ležáky - Státní příspěvková organizace
NKP Ležáky je státní příspěvková organizace pečující o trvalou vzpomínku na osadu Ležáky vyhlazenou 24. června 1942 německými nacisty.


Watch Free. Český Film. Ke shlédnutí. Stáhnout. Zdarma. MP4. Cz dabing. iPhone. DVDrip. České. BDrip. Hd. iPad. Český Dabing. Cz titulky. Ke Shlednutí. Ke Stažení. 720p. Avi. Česká. Stream. Ulozto. Celý Film. Download. 480p. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Full Movie.. Film online.1080p