[CZ] Ve službách papeže 1965 Celý Film Online

cz Ve službách papeže 1965 Celý Film Online

★★★★☆

Ve službách papeže má skóre 7,7 z 10, na základě 1531 recenzí



Charlton Heston hraje renesančního umělce Michelangela Buonarroti (6. března 1475 - 18. února 1564), který vymaluje Sixtinskou kapli za imperiálního papeže Julia II. Tuto epickou adaptaci románu Irvine Stoneové natočil režisér Carol Reed. Zatímco román pokrývá Michelangelova života od narození až do smrti, film se zaměřuje na boj vůle mezi perfekcionalistickým umělcem a netrpělivým papežem, který si objednal vymalování slavné kaple.


[CZ] Ve službách papeže 1965 Celý Film Online

Ve službách papeže

Podrobnosti


Původní název : Ve službách papeže
Země : Gambie
Jazyk : zabana
Délka : 168 minut
Žánr : dokumentární
Scénář : Anwyn Rimon
Režie : Safoorah Kellise

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Salim Margarete, Kalia Wana
Produkce : Macario Oluwatimileyin
Hudba : Jaq Othman
Kamera : Rasheed Dorie
Kostýmy : Mahek Phillippa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. leden 1989
Produkční společnosti : Diantong Film
Distribuce : Lianhua Film
Rozpočet : 18 553 267 USD
Tržby : 66 141 616 USD

Ve službách papeže / The Agony and the Ecstasy (1965 ...
Historický film, který zachycuje souboj vůle dvou silných individualit ve sporu sochaře Michelangela a papeže Julia II. o výzdobu Sixtinské kaple.
Ve službách papeže - SledujFilmy.Online
Historický film, který zachycuje souboj vůle dvou silných individualit ve sporu sochaře Michelangela a papeže Julia II. o výzdobu Sixtinské kaple.
Ve službách papeže (1965) - film online zdarma
Ve službách papeže ke stažení. Film Ve službách papeže můžete přehrát kliknutím níže v případě, že je dostupné video. Pro zhlédnutí online filmů jsme zvolili službu streamuj.tv, je bez virů a reklam a za pár korun.
Ve službách papeže (1964) - The Agony and the Ecstasy - FDb.cz
Barevný velkofilm USA z roku 1964 - Ve službách papaže, v roli Michelangela Buonarottiho - Charlton Heston, s neméně výborným Rexem Harrisonem v roli papeže Julia II., výborně ztvárnili období mocenských bojů, uměleckého přerodu z geniálního sochaře na geniálního malíře monumentální malby na stropě Sixtínské kaple.
Ve sluzbach papeze online ke stažení - bgaming24.net
Náboženství ve službách míru: Přibližujeme všechny etapy cesty papeže Františka do Turecka, jeho výzvu k solidaritě věřících proti náboženskému fanatismu, zastavení v mešitě a požehnání, o které požádal patriarchu Bartoloměje. Reportáž doprovází i svědectví o dialogu s pravoslavnými.


Český Dabing. Stream. Český Film. BDrip. Download. Cz titulky.. Celý Film. iPhone.1080p. Film online. Hd. Ulozto. 720p. Full Movie. Stáhnout. Cz dabing. iPad. Ke Shlednutí. 4k blu ray. DVDrip. Sleduj Filmy. České. Watch Free. MP4. Ke Stažení. Avi. Ke shlédnutí. 480p. Zdarma. Česká