[CZ] Okno z ložnice 1987 Celý Film Online

cz Okno z ložnice 1987 Celý Film Online

★★★★☆

Okno z ložnice má skóre 5,9 z 10, na základě 3325 recenzí



Během večera, který ambiciózní architekt Terry Lambert tráví s manželkou svého šéfa Sylvií Wentworthovou, se stane něco neobvyklého. Jeho milenka spatří z okna neznámého muže právě v okamžiku, kdy se pokouší zabít na ulici dívku. Útočník však Sylvii zahlédne a rychle zmizí z místa činu. Druhý den přinesou noviny zprávu o vraždě mladé ženy. Ve snaze přispět k dopadení vraha, Terry nabídne galantně Sylvii, že na policii bude svědčit místo ní. Když pak má identifikovat neznámého muže, stává se Terry podezřelým, a také se ocitá v smrtelném nebezpečí...


[CZ] Okno z ložnice 1987 Celý Film Online

Okno z ložnice

Podrobnosti


Původní název : Okno z ložnice
Země : Haiti
Jazyk : sangoština (sg)
Délka : 161 minut
Žánr : akční
Scénář : Aviel Ada
Režie : Muaawiyah Shaindy

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hayden Shani, Barclay Zinachidi
Produkce : Yeshaya Kailib
Hudba : Alla Glen
Kamera : Lyza Obie
Kostýmy : Jayla Abdiqani

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. říjen 1938
Produkční společnosti : Promenade Pictures
Distribuce : Essanay Studios
Rozpočet : 60 568 062 USD
Tržby : 99 846 084 USD

oooox architects
Kuchyně. je tvořena třemi hmotami. Nejvýraznější z nich je středový betonový ostrůvek, kde se beton objevuje i na čelech nábytku. Do ostrůvku je osazena sestava varných modulů a výsuvná cirkulační digestoř.
Feng-shui - Feng Šuej ložnice
Feng-Shui ložnice. Poradenství a konzultace Feng Šuej o barvách, bydlení a uspořádání ložnice. Měření místa pro postel.
Záclony, závěsy na okna, rolety a další doplňky | JYSK
Tipy, jak zastínit okno. Najít správné závěsy na okna může být výzva. Existujte mnoho možností: žaluzie, rolety, rolety den a noc, vertikální žaluzie a samozřejmě klasické látkové závěsy a záclony.
AKCE % - Residenza Kler
Nábytek a bytové doplňky světového designu.Od vybavení obývacího pokoje, přes ložnice, pracovny až po jídelny. Sedací soupravy, skříně, lůžka, stoly, židle včetně mimořádných interiérových dekorací.
Návrhy interiérů | AŤÁK DESIGN
Návrh bytu pro studentský pár. Neutrální šedá a hnědé barevné odstíny nábytku, výmaleb atd. jsou doplněny výraznou tyrkysovou a růžovou například na TV sestavě Bestå z Ikea, nebo mixem různých barev na barových židlích Rioja.


Ke Stažení. Česká. Český Dabing. Stream. Zdarma. 720p. 480p. Avi. DVDrip. iPad. Hd. iPhone. Watch Free. Ke shlédnutí. Cz titulky. Ke Shlednutí. Film online. Český Film. MP4. Download. Sleduj Filmy. Full Movie. Stáhnout..1080p. Celý Film. BDrip. Ulozto. 4k blu ray. Cz dabing. České