[CZ] Kolo zázraků 2017 Celý Film Online

cz Kolo zázraků 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Kolo zázraků má skóre 5,4 z 10, na základě 6506 recenzí



Woody Allen vždycky dokáže do svých filmů sehnat skvělé herce a ani jeho novinka Wonder Wheel není výjimka. Navíc se v ní opět podíváme do minulosti a klasicky do New Yorku. Tentokrát to bude do padesátých let a na Coney Island, kde je obří zábavní park, v němž pracuje i mladý plavčík. A právě on bude vyprávět příběh chlapíka, který se stará o provoz kolotočů a jeho manželky. Tentokrát bychom prý měli dostat čisté drama, kde pro humor nebude moc místa.


[CZ] Kolo zázraků 2017 Celý Film Online

Kolo zázraků

Více informací


Původní název : Kolo zázraků
Země : Guinea
Jazyk : perština (fa)
Délka : 151 minut
Žánr : realistický
Scénář : Elvina Tulisa
Režie : Raleigh Narayan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aeon Anannya, Estell Jasey
Produkce : Hastin Essi
Hudba : Zephaniah Mufaro
Kamera : Christiaan Latifa
Kostýmy : Amine Nooria

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. leden 1956
Produkční společnosti : Shintoho
Distribuce : Newmarket Films
Rozpočet : 21 257 736 USD
Tržby : 39 112 096 USD

Kolo zázraků – FilmyOn.cz
Kolo zázraků Koleso zázrakov / Wonder Wheel 2017- Drama Dabing : CZ titulky Režie: Woody Allen Hrají: Kate Winslet, Juno Temple, Justin Timberlake, Jim Belushi, Debi Mazar, Max Casella, Tony Sirico, Geneva Carr, Steve Schirripa, Candice A. Buenrostro, Marko Caka, Jack Gore, Bobby Slayton, Robert C. Kirk, Maddie Corman V 50. letech 20. století je v zábavním parku na Coney Islandu velmi rušno.
Kolo zázraků / Wonder Wheel (2017) | ČSFD.cz
Nová woodyallanovina "Kolo zázraků" je opět vztahové drama s tóny grotesky.. Příběhová klasika - zralá žena se doma trápí s druhým mužem, který jí vysekal z maléru a své mindráky ze stáří si začne řešit s mladým ambiciózním plavčíkem..
Kolo zázraků – Wikipedie
Kolo zázraků na ČSFD IMDb Některá data mohou pocházet z datové položky. Kolo zázraků (v anglickém originálu Wonder Wheel) je americké filmové drama režiséra Woodyho Allena.
Kolo zázraků ★ DOKINA.cz
Recenze filmu Kolo zázraků. Recenze FilmSpot 40. Nové drama Woodyho Allena se odehrává v padesátých letech minulého století v zábavním parku na Coney Islandu, kde žije i pracuje Ginny (Kate Winslet), která to v životě moc nevyhrála.
Kolo zázraků (2017) | Čekuj.to - filmy online zdarma
V 50. letech 20. století je v zábavním parku na Coney Islandu velmi rušno. Ginny (Kate Winslet) je nešťastná bývalá herečka, která nyní pracuje jako servírka.


Česká. 4k blu ray. Download. Cz titulky. Zdarma. Film online. Český Dabing. Stáhnout. Český Film.1080p. Watch Free. Stream. Sleduj Filmy. 480p. DVDrip. BDrip.. Ke Stažení. 720p. Ke Shlednutí. Avi. iPad. Cz dabing. iPhone. Ulozto. České. Full Movie. Ke shlédnutí. Celý Film. Hd. MP4