[CZ] Pevnost Apačů v Bronxu 1981 Celý Film Online

cz Pevnost Apačů v Bronxu 1981 Celý Film Online

★★★★☆

Pevnost Apačů v Bronxu má skóre 6,0 z 10, na základě 7216 recenzí



Policista John Murphy se potkává s každodenními problémy v Bronxu - čtvrti New Yorku. Drogy, násilí, vraždy, korupce ve vlastních řadách... Na pozadí pátrání po vraždící prostitutce stihne Murphy prožít milostné vzplanutí k sympatické zdravotní sestřičce, obléhání policejní stanice zfanatizovaným davem a sám se musí vypořádat se svým svědomím - má krýt provinilé kolegy?


[CZ] Pevnost Apačů v Bronxu 1981 Celý Film Online

Pevnost Apačů v Bronxu

Více informací


Původní název : Pevnost Apačů v Bronxu
Země : Irák
Jazyk : ndonga (ng)
Délka : 153 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Arsalaan Olly
Režie : Hasanah Avey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sherrie Alexiya, Louanna Natalee
Produkce : Zai Khulud
Hudba : Poppie Takudzwanashe
Kamera : Keran Kimran
Kostýmy : Emelye Yasen

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. prosinec 1972
Produkční společnosti : Efftee Studios
Distribuce : Lotte Entertainment
Rozpočet : 30 493 876 USD
Tržby : 65 718 562 USD

Pevnost Apačů v Bronxu / Fort Apache the Bronx (1981 ...
Pevnosť ma zaujala pri premiére, zaujala ma aj teraz. Nie je zasa až tak veľa realistických filmov, ktoré v zhustenej forme poskytujú obraz toho, v čom sa každodenne pohybujú policajti v známej štvrti New Yorku. Film nemá súvislý dej, skladá sa z mozaiky epizód, ktoré sa skladajú do obrazu miesta, kde by nechcel nikto z nás žiť.
Pevnost Apačů v Bronxu - HBO GO
Paul Newman v hlavní roli slušného policajta, jenž hlídkuje ve čtvrti zdecimované drogami, násilím a gangy. Tahle část města je na mapách známá jako Bronx, ovšem její obyvatelé jí říkají Pevnost Apačů. Newman se snaží udržet podstatu své lidskosti a nakládat i s těmi největšími chudáky důstojně.
Pevnost Apačů v Bronxu - film online | FILMTORO
Je film Pevnost Apačů v Bronxu dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Pevnost Apačů v Bronxu (1981) - Fort Apache, the Bronx ...
Pevností Apačů je nazývána policejní stanice v Newyorském Bronxu. Sledujeme příběhy pochůzkářů z tohoto oddělení, zvlášť pak příběh dvou policistů (jedním z nich je Paul Newman), kteří jsou svědky brutality a korupce ve vlastních řadách.
Pevnost Apačů v Bronxu (1981) | Filmy online ke shlédnutí ...
Film Pevnost Apačů v Bronxu (1981) online ke shlédnutí zdarma TIP: Film Pevnost Apačů v Bronxu ke stažení zde! Policista John Murphy se potkává s každodenními problémy v Bronxu – čtvrti New Yorku.


Sleduj Filmy. Hd. Watch Free. MP4. Zdarma. 480p. iPhone. Ke Shlednutí. iPad. Celý Film. Český Film. DVDrip. Cz titulky. Ke Stažení. Český Dabing. BDrip. Download. Full Movie. České. 720p. Film online. Stream. Ke shlédnutí. Avi. Ulozto.. Cz dabing.1080p. Stáhnout. 4k blu ray. Česká