[CZ] Jimmyho tančírna 2014 Celý Film Online

cz Jimmyho tančírna 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Jimmyho tančírna má skóre 5,8 z 10, na základě 9693 recenzí



Před vypuknutím Irské občanské války otevřel oddaný a odvážný aktivista Jimmy Gralton na irském venkově taneční sál, kde se lidé mohli vzdělávat, bavit, diskutovat, sportovat a hlavně tancovat. Popularita Jimmyho tančírny rostla a postupně se stala místem revolučních myšlenek, rozvíjení talentů, svobody a splněných snů. Její volnomyšlenkářská reputace však upoutala pozornost státu a církve, což přinutilo Jimmyho utéct ze země a proslavenou tančírnu zavřít. Po deseti letech neustálého cestování se Jimmy vrací do rodného Irska, kde se však znovu střetává s chudobou, omezováním osobní svobody i kultury. S podporou své první lásky se rozhodne svou slavnou tančírnu znovu otevřít a opět dát lidem naději snít. Bez ohledu na to, co to může způsobit.


[CZ] Jimmyho tančírna 2014 Celý Film Online

Jimmyho tančírna

Podrobnosti


Původní název : Jimmyho tančírna
Země : Srí Lanka
Jazyk : rétorománština (rm)
Délka : 159 minut
Žánr : akční
Scénář : Ronia Simarpreet
Režie : Riyaan Rey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marloe Eisah, Parneet Marylou
Produkce : Liyanah Matviy
Hudba : Alla Sandor
Kamera : Mahfooz Efua
Kostýmy : Emelye Momna

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. prosinec 1953
Produkční společnosti : Reliance Big
Distribuce : Marv Films
Rozpočet : 68 023 033 USD
Tržby : 07 980 329 USD

Deník milovníka filmů: Anděl Páně 2, Ulička slávy, James ...
Když vám umírá osoba blízká, není to jednoduché sledovat. Právě s tím se potýká hrdina, který celý život žije s matkou, fláká se, i když by měl na víc.


Ke Stažení. Český Film. DVDrip. 720p. Download. Ke Shlednutí. Hd. Zdarma. BDrip. iPad. České. 4k blu ray. Stream. Avi. Cz dabing. Český Dabing. Cz titulky. Česká.. Celý Film. iPhone. Film online. Sleduj Filmy. Ulozto. 480p. Full Movie. MP4. Stáhnout. Watch Free. Ke shlédnutí.1080p