[CZ] Teachers 1984 Celý Film Online

cz Teachers 1984 Celý Film Online

★★★★☆

Teachers má skóre 8,7 z 10, na základě 7674 recenzí




[CZ] Teachers 1984 Celý Film Online

Teachers

Více informací


Původní název : Teachers
Země : Mauritánie
Jazyk : ujgurština (ug)
Délka : 154 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Kiaan Daven
Režie : Balqis Mehrunnisa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kiyana Abdellah, Kerian Sabirah
Produkce : Reade Honie
Hudba : Aleksej Isa
Kamera : Musab Luned
Kostýmy : Sanaiya Giovani

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. květen 1983
Produkční společnosti : Pink International
Distribuce : 14 Reels
Rozpočet : 21 732 650 USD
Tržby : 59 961 048 USD

Učitelé Helen Doron English ESL/EFL
Naši učitelé jsou srdcem Helen Doron English. Jsme na své učitele pyšní. Jejich každodenní spolupráce se studenty přivádí k životu Helen Doron, jedinečnou metodu výuky angličtiny jako druhého jazyka (ESL).
Národní ústav pro vzdělávání
Posláním Národního ústavu pro vzdělávání, školského poradenského zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV) je všestranně pomáhat rozvoji všeobecného, odborného, uměleckého a jazykového vzdělávání a podporovat školy v oblasti pedagogicko-psychologického, výchovného a ...
Základní škola a Mateřská škola Motýlek
Základní škola a Mateřská škola motýlek pro žáky s více vadami pod názvem "Dětské centrum" vznikla v Kopřivnici v roce 1993 na žádost rodičů postižených dětí, které neměly možnost vzhledem ke svému postižení se vzdělávat na žádném typu školy v tomto městě.
SUF - Sdružení učitelů francouzštiny - Association des ...
ACTUALITÉS / AKTUALITY PODZIMNÍ SYMPOZIUM 2018 Kolegové, zveme Vás na tradiční sympozium učitelů francouzštiny, 9.- 11. listopadu 2018.
AUČCJ - auccj.cz
Projekt si jako hlavní cíl klade podporovat a rozvíjet aktivní metodicko-didaktickou spolupráci učitelů, akademiků a dalších odborníků v oblasti češtiny jako cizího jazyka na celostátní úrovni s přesahy do pohraničních oblastí sousedních států.


DVDrip. 720p. Cz titulky. České. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Download. Hd. Česká. Avi.. Ke Stažení. Watch Free. MP4. iPhone. Ke shlédnutí. Cz dabing. Stáhnout.1080p. 4k blu ray. Český Film. Film online. Celý Film. Ulozto. Český Dabing. Zdarma. 480p. iPad. Full Movie. Stream. BDrip