[CZ] Apač 1954 Celý Film Online

cz Apač 1954 Celý Film Online

★★★★☆

Apač má skóre 8,1 z 10, na základě 6778 recenzí



V osmdesátých letech devatenáctého století už žili většinou všichni indiáni v rezervacích. Jednou z posledních skupin, která ještě bojovala za svou svobodu a svá práva, byli Apači pod vedením náčelníka Geronima. Roku 1886 však i Geronimovi věrní složili zbraně a byli odesláni na Floridu, aby nemohli podněcovat další nepokoje v apačské rezervaci v San Carlosu. Cestou se ale jednomu z nich - Massaiovi (Burt Lancaster) podařilo z vlaku utéct. Vrátil se do Arizony a po cestě se něčemu přiučil. Setkal se s indiány kmene Čerokí, kteří žili s bílými v míru a jako rovní s rovnými. Pěstovali obilí. Massai pochopil, že tohle by mohla být cesta, jak zůstat svobodný. Po návratu do San Carlosu byl ale opět zadržen vojáky. Pochopil, že se s nimi nedomluví a znovu uprchl. Tentokrát s ním utekla i dcera náčelníka Santose. Jejich touze žít volně se ale do cesty postavila jedna velká překážka - oddíl pronásledovatelů, kteří chtějí dopadnout posledního svobodného Apače...


[CZ] Apač 1954 Celý Film Online

Apač

Více informací


Původní název : Apač
Země : Chile
Jazyk : karakalpačtina
Délka : 140 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Airlie Ada
Režie : Valmir Riyaad

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kristen Zaker, Ishka Ramez
Produkce : Mandy Adalyn
Hudba : Kiva Kiya
Kamera : Merida Yori
Kostýmy : Zubeida Reagon

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. červenec 1950
Produkční společnosti : Warner Bros.
Distribuce : Tennenshoku Katsudō
Rozpočet : 96 451 678 USD
Tržby : 91 893 416 USD

Apačové – Wikipedie
Apačové (Apache) je společný název pro několik kulturně spřízněných národností původních indiánských obyvatel Severní Ameriky, kteří hovoří jihoathabaskými jazyky.
rajponiku.cz - Ráj poníků
Vítejte v Ráji poníků. Vítáme Vás na našich stránkách. Jsme rodinka, která si vzala do opatrování pět poníků a staráme se, aby jim u nás nic nechybělo.
Vendy Ranč - chov a prodej koní Appaloosa, Paint Horse, arab
Vendy Ranch - rodinný ranč v Hranicích u Aše. Chováme koně anglický plnokrevník, Appaloosa a arab, děláme westernový výcvik koní.
Pivo | Pivovar Podlesí
Nově Vám nabízíme prohlídku pivovaru včetně výkladu a degustací aktuálně nabízeného sortimentu piva (pouze na objednávku). Cena prohlídky vč. výkladu: 70,-/osoba.
Pivovarský Klub
Restaurace a pivotéka Pivovarský klub. U zrodu tohoto podniku byla celkem jednoduchá myšlenka: Skoro všude si můžete dát třeba sto různých jídel a k nim jenom jedno pivo.


720p. DVDrip. Ulozto. Stream. Cz titulky.. Stáhnout. Watch Free. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Česká. Ke Stažení. Hd. Avi. Český Film. iPhone. MP4. 4k blu ray. BDrip. Film online. Cz dabing. Zdarma. Český Dabing. Download. 480p. Celý Film. iPad. Full Movie. Sleduj Filmy.1080p. České