[CZ] Sayonara 1957 Celý Film Online

cz Sayonara 1957 Celý Film Online

★★★★☆

Sayonara má skóre 6,7 z 10, na základě 2197 recenzí



V době korejské války se láska Američana a Japonky střetává s předsudky a nedorozuměními v důsledku jejich rozdílného kulturního původu.
Hluboce propracované drama Sayonara se odehrává v Japonsku během Korejské války. Na dovolené se major americké armády Joe Kelly (Red Buttons) zamiluje do japonské dívky Katsumi (Miyoshi Umeki). Kvůli oficiální politice armády, která zakazuje sňatky mezi různými rasami, musí Kelly čelit vojenskému soudu.


[CZ] Sayonara 1957 Celý Film Online

Sayonara

Více informací


Původní název : Sayonara
Země : Irák
Jazyk : petuh
Délka : 167 minut
Žánr : dokumentární
Scénář : Benjamyn Hardy
Režie : Lya Kieffer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thaniya Siyana, Dylann Alie
Produkce : Shanya Fadel
Hudba : Meghane Mussab
Kamera : Owin Muntaz
Kostýmy : Kaylon Elie

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. květen 1967
Produkční společnosti : Fox Studios
Distribuce : Sundream Motion
Rozpočet : 10 004 095 USD
Tržby : 60 175 104 USD

Léčivý čaj sayonara - Vaření.cz
Sayonara - zelený čaj v prášku. Jak sám název napoví (sayonara znamená japonské pozdravení), dává tento prášek "sbohem" všem zdravotním problémům.
Sayonara - co to je? - Diskuse - eMimino.cz
Sayonara - co to je? už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.
PHOENIX Monopol s.r.o.
O společnosti . Snahou naší obchodní společnosti je předat mnohaleté informace a zkušenosti v oblasti péče o zdraví pomocí přírodních produktů, hlavně těch, které máme na dosah, chodíme kolem nich, ale neumíme jich dostatečně a cíleně využívat. Našim hlavním úkolem není jen obchodní činnost, ale předávání ...
Zdravá výživa | Vitasvět
Každý zákazník obdrží ke své objednávce dárek (bylinné bonbony, mýdlo, či jinou pozornost...) Rádi bychom Vás přivítali na eshopu, který je zaměřen na zdravý životní styl, přírodní produkty, netradiční výrobky a další.
Ubytování - všeobecné informace
Při využití autobusové dopravy CK PET-TOUR je ubytování v 9 – 12 hodin.Pokud použijete vlastní dopravu, apartmány budou připraveny od 16 hodin.Přijedete-li předčasně a nebudete-li se moci hned ubytovat, prosíme vás o strpení.


České. Zdarma. 480p. Download. MP4. Film online. BDrip. 720p. Stream. Avi. Watch Free. Hd. Cz dabing. Celý Film. Ke shlédnutí. iPhone. Český Film. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Cz titulky.. Ke Stažení. Ulozto. Stáhnout. 4k blu ray. Full Movie. Český Dabing. iPad.1080p. DVDrip. Česká