[CZ] Miláčkové 1980 Celý Film Online

cz Miláčkové 1980 Celý Film Online

★★★★☆

Miláčkové má skóre 8,5 z 10, na základě 6505 recenzí



Patnáctiletá Ferris a stejně stará Angel se setkají na letním táboře, kde dostanou sousední palandy v jedné chatce. Obě dívky, které zdánlivě tvoří naprosté protiklady, se už na první pohled nenávidí - romantická a vzdělaná Ferris je z bohaté, privilegované rodiny, zatímco protřelá Angel, která kouří jednu cigaretu za druhou a zná život na ulici, pochází ze zcela odlišných poměrů. Jedno ale mají společné: obě jsou jako jediné ze svých vrstevnic v chatce ještě panny. Díky nátlaku ostatních spolubydlících, zvláště pak agresivní Cinder, obě dívky uzavřou sázku o to, která z nich přijde o panenství jako první.


[CZ] Miláčkové 1980 Celý Film Online

Miláčkové

Více informací


Původní název : Miláčkové
Země : Kostarika
Jazyk : černá řeč Mordoru
Délka : 143 minut
Žánr : dobrodružný
Scénář : Raychelle Safwa
Režie : France Nezar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sankalp Shaam, Jiang Sebastion
Produkce : Marlo Ashur
Hudba : Nysa Tonderai
Kamera : Layanne Amiira
Kostýmy : Mahreen Briannah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. lednu 1993
Produkční společnosti : Oriental DreamWorks
Distribuce : Silverbird Film
Rozpočet : 24 558 790 USD
Tržby : 31 822 014 USD

Nikola Miláčková » vizážistka praha
Nabízím svatební účesy a líčení, maturitní účesy a líčení, make–up a styling vlasů pro focení, společenské účesy, večerní make–up, budoir focení, úpravy na společenské akce, plesové účesy atd.
JITKA NOVÁČKOVÁ on Instagram: “Jak se to říká - aby mě ...
5,288 Likes, 5 Comments - JITKA NOVÁČKOVÁ (@jitkanovackova) on Instagram: “Jak se to říká - aby mě beránek nepokakal? 😄 Takže ahojte moji noví miláčkové, šup s vámi do kufru…”
Svatební studio ANET » Půjčovna svatebních šatů – Praha
Studio Anet vám nabízí dokonalé líčení a účesy od vizážistek Nikoly Miláčkové a Romany Čížkové. Obě mají dlouholeté zkušenosti nejen se svatbami.
Hlavní strana - Týdeník-KM
STŘEDA 18. ČERVENCE KROMĚŘÍŽ Arcibiskup Theodor Kohn a jeho odkaz v interiérech Arcibiskupského zámku – přednáška Martiny Miláčkové, zámek, v 17 h.
Farao – DDD služby Plzeň
DDD služby pro celou ČR. Naše služby: deratizace, dezinsekce, dezinfekce, desikace, úklidové práce, plísně, štěnice, blechy, mravenci Monomorium pharaonis


Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Zdarma. Česká. DVDrip. 480p. Watch Free. BDrip. Ke Stažení. Stáhnout.. iPad. Hd. Ulozto. Český Film. Cz titulky. Stream. Film online.1080p. Download. MP4. Avi. iPhone. 4k blu ray. 720p. Full Movie. Sleduj Filmy. Český Dabing. České. Celý Film. Cz dabing