[CZ] Sugar Hill 1993 Celý Film Online

cz Sugar Hill 1993 Celý Film Online

★★★★☆

Sugar Hill má skóre 8,5 z 10, na základě 8705 recenzí



Dostat se do světa drog je snadné. Mnohem snazší než dostat se z něj ven. Roemello Skuggs se rozhodl, že to zkusí. Doteď byl drogový dealer, ale rád by se toho svinstva, které mu zabilo matku a zničilo otce, jednou provždy zbavil. Jenže to znamená vypořádat se s lidmi, kteří bez zábran a výčitek zabijí kohokoliv, komu přestanou věřit. Roemellovo odhodlání je ale obrovské. Zvlášť teď, když snad konečně našel ženu, kvůli které stojí za to se změnit. Ale je v tomhle špinavém světě nějaká šance na happy end?


[CZ] Sugar Hill 1993 Celý Film Online


Více informací


Původní název : Sugar Hill
Země : Peru
Jazyk : nakotština
Délka : 147 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Tomme Samiira
Režie : Neeve Alaya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Denyse Ayasha, Tapiwanashe Genie
Produkce : Tyee Wael
Hudba : Deeqa Meike
Kamera : Carlyn Caetano
Kostýmy : Affan Reba

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. květnu 1991
Produkční společnosti : Shavick Entertainment
Distribuce : Pathé
Rozpočet : 05 311 271 USD
Tržby : 06 231 201 USD

Scooby Doo hry - 1001 Hry
Zahrajte si nejlepší hry Scooby Doo on-line na 1001Hry. Naleznete tu největší sbírku her Scooby Doo zdarma pro celou rodinu.
Lindy hop – Wikipedie
Lindy hop (také lindyhop nebo Lindy Hop, zkráceně pak lindy) je tanec, založený na populárním charlestonu a pojmenovaný podle přeletu atlantiku Charlesem Lindberghem v roce 1927.
Dolly Parton – Wikipedie
Dolly Rebecca Parton (* 19. ledna 1946 Sevierville, Tennessee, USA) je americká country zpěvačka a skladatelka, herečka a filantropka.Je nositelkou ceny Grammy, na svém kontě má více jak 100 miliónů prodaných hudebních nosičů.
Paul Newman | ČSFD.cz
Od dětství vynikal v mnoha sportech. Po střední škole nastoupil vojenskou službu s nadějí, že se stane válečným pilotem. Při vstupní prohlídce odhalili lékaři jeho barvoslepost, takže se musel s létáním rozloučit.
AkordyTexty.sk - Texty pesničiek, akordy, transpozícia ...
Texty pesničiek, akordy, transpozícia, tabulatúry, spevník,ludové piesne.


BDrip. DVDrip. iPad. Ke Stažení. Film online. Full Movie. Hd. iPhone.1080p. Zdarma. Ulozto. Celý Film. 4k blu ray. 720p. 480p. Stream. MP4. Watch Free. Cz dabing. Český Dabing. Sleduj Filmy.. Česká. Cz titulky. Stáhnout. Download. České. Český Film. Ke Shlednutí. Avi. Ke shlédnutí