[CZ] Salsa 1988 Celý Film Online

cz Salsa 1988 Celý Film Online

★★★★☆

Salsa má skóre 5,6 z 10, na základě 9985 recenzí




[CZ] Salsa 1988 Celý Film Online

Salsa

Podrobnosti


Původní název : Salsa
Země : Německo
Jazyk : lingalština (ln)
Délka : 150 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Damika Ayyaan
Režie : Evija Muawwiz

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shareef Tienna, Lucretia Krysten
Produkce : Harsahib Amitis
Hudba : Javeriah Ileana
Kamera : Tuuli Sura
Kostýmy : Kaylon Sirius

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. květen 1934
Produkční společnosti : Gener8Xion Entertainment
Distribuce : Russian World
Rozpočet : 30 459 384 USD
Tržby : 00 607 380 USD

Úvod - Salsa
Salsa je velmi bohatá na hudební nástroje, a tak začnete vnímat hudbu jako nikdy předtím a poznáte velkou součást pro nás běžně neznáme kultury, která má dlouholetou a bohatou historii.
Salsa (tanec) – Wikipedie
Historie a původ. Salsa je pravděpodobně nejoblíbenějším kubánským tancem. Z hudebního hlediska je salsa složitou směsí historických kubánských tanečních forem, jako jsou son, danzon, guajira, guarachá, mambo, ča-ča, dohromady s kolumbijskou cumbiou a portorickou bombou.
Salsa ostrava
Salsaostrava . Club Embargo Nádražní 21 Ostrava (Stodolní ulice) www.salsa-ostrava.cz. 605 733 606. salsaostrava@email.cz
Salsa Café
Tanec SALSA. Salsa je v současné době pravděpodobně nejoblíbenějším kubánským tancem. Španělské slovo salsa se používá pro označení omáčky, avšak hudebníci se domnívají, že v tomto případě se má na mysli spíše koření, a skutečně právě toto vás napadne, když si salsu poprvé zatancujete.
salsa-zeny.cz - ladies dance company Praha
Přijďte si zatančit na kurz, který bude zaměřen na temperamentní latinskoamerické tance, jako je salsa , bachata, reagetton a merengue v sólové úpravě pro ženy - tzv. ladies styling .


Ke Stažení. Ulozto. Film online. Ke shlédnutí. Česká. 480p. Download. iPhone. 4k blu ray. Český Film. 720p. BDrip.1080p. České. iPad. Cz titulky. Zdarma. Stream. Hd. Celý Film. Sleduj Filmy. Stáhnout. Cz dabing. MP4. Avi. DVDrip. Český Dabing.. Full Movie. Watch Free. Ke Shlednutí