[CZ] Čínská lázeň 1999 Celý Film Online

cz Čínská lázeň 1999 Celý Film Online

★★★★☆

Čínská lázeň má skóre 8,8 z 10, na základě 4383 recenzí



Film ČÍNSKA LÁZEŇ začíná fantazií o lázních ve stylu high-tech, připomínající moderní myčku aut. Tuto úvodní pasáž vystřídají pak tradiční čínské lázně. Tyto staré lázně, kdysi společenská potřeba, se ale staly nyní místem, kde se schází jen penzisté a lidé, kterým se příliš nedaří. Přicházejí sem na masáž, horkou lázeň, zahrát si nějakou hru a poklábosit si. Zařízení lázní je staré, starodávně vyhlížející kotle, kapající trubky, vše jen ztěží drží pohromadě. Lázně provozuje starý pán, který se ještě stará o svého už dospělého, mentálně postiženého syna. Nejstarší syn, který hledá svoji budoucnost v moderním světě, dynamicky se rozvíjející oblasti Shenzhen svůj domov už dávno opustil. V domnění, že otec zemřel, se tento zbloudilý syn vrací do Pekingu. Ke svému překvapení je ale nucen postavit se tváří v tvář odpovědnosti za rodinu a řešit nastalé problémy.


[CZ] Čínská lázeň 1999 Celý Film Online

Čínská lázeň

Více informací


Původní název : Čínská lázeň
Země : Turkmenistán
Jazyk : kansa
Délka : 152 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Mieke Kyann
Režie : Theia Ayotunde

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lataya Ericka, Soz Kaydee
Produkce : Sheetal Kareemah
Hudba : Celton Megann
Kamera : Ulas Milli
Kostýmy : Maureen Seetal

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. březen 1986
Produkční společnosti : Promenade Pictures
Distribuce : American International
Rozpočet : 22 974 565 USD
Tržby : 32 156 650 USD

Sušené plody | AWA shop, Zdravá výživa, superpotraviny ...
Goji – kustovnice čínská posiluje imunitu a v současnosti patří mezi nejvyhledávanější přírodní potraviny.
AWA shop, Zdravá výživa, superpotraviny, šungit, masáže ...
AWA shop, AWA superfoods, superpotraviny, zelené potraviny, superpotraviny, jedlé oleje, ořechy, sušené plody, semínka, šťávy, Dermaheal, Renokin, Medik8.
Euforie Fitness Praha
Euforie je Fitness a Wellness zařízení, ve kterém zažijete řadu sportovních zážitků, ale i hlubokou relaxaci a uvolnění. Naleznete u nás posilovnu, výběr z široké nabídky skupinových lekcí nebo speciální procedury jako například VacuShape. Ohřát se a načerpat energii můžete v soláriu, parní lázni nebo v sauně.
Nechybí vám na zahradě okrasné trávy? | Magazín zahrada
Okrasné trávy jsou v našich zahradách často neprávem pěstovány pouze ojediněle nebo bývají nepovšimnuté. A to je škoda. V létě vkusně doplňují trva...
Ceník služeb - Rehabilitační centrum Šenov - Ostrava ...
Ceník služeb, dárkové poukazy a balíčky, slevové pernamentky, zvýhodněné ceny.


Zdarma. Download. DVDrip. iPad. Cz dabing. Film online. Sleduj Filmy. iPhone. Ke shlédnutí. 480p. Celý Film. MP4. 720p. BDrip. Český Film. Ke Shlednutí. Ulozto. Full Movie. Stream. Český Dabing.1080p. České. Cz titulky. Avi.. Stáhnout. Ke Stažení. 4k blu ray. Hd. Česká. Watch Free