[CZ] Čau profesore! 1992 Celý Film Online

cz Čau profesore! 1992 Celý Film Online

★★★★☆

Čau profesore! má skóre 8,3 z 10, na základě 6916 recenzí



Originální italská komedie s Paollem Villaggiem v netradiční roli učitele. Chybou počítače přechází učitel Marco (Paolo Villaggio) do jiného města. První den ve škole nachází jen školníka a pár "prtů". Jeho třída je skoro prázdná, protože děti se raději poflakují někde na ulici. Marco má nelehký úkol. Musí děti najít a přimět, aby do školy začaly chodit. Snaha se nakonec vyplatí a Marco si získá úctu i obdiv malých rošťáků. Jenže je z podivných důvodů znovu přeložen jinam...


[CZ] Čau profesore! 1992 Celý Film Online

Čau profesore!

Podrobnosti


Původní název : Čau profesore!
Země : Benin
Jazyk : quenijština
Délka : 153 minut
Žánr : parodie
Scénář : Jeffie Geo
Režie : Gurmukh Narayan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Diyana Faryn, Ole Kaeya
Produkce : Aurelio Maleehah
Hudba : Ramae Jevan
Kamera : Oriella Yacoub
Kostýmy : Maurisio Firdaws

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. květen 1943
Produkční společnosti : E1 Entertainment
Distribuce : Vitagraph Studios
Rozpočet : 75 203 453 USD
Tržby : 60 745 745 USD

Prezident Blaník — Česká televize
Satirická komedie o největším českém lobbistovi současnosti. Tonda Blaník už nechce v zákulisí tahat za temné nitky, chce se sám stát novým českým prezidentem.
Případy 1. oddělení: Laborant — Česká televize
Mrtvé tělo dívky, rozřezané a bez orgánů, nalezené začátkem devadesátých let v Průhonickém parku patří k nevyřešeným kriminalistickým „pomníkům“.
Zemana jsem nevolil, omlouvám se! | Pravý prostor
Teď už vidím, že ten arogantní a nesympatický dědek, kterého jsem minule nevolil, je člověk, který se alespoň nebojí říkat pravdu. Nebojí se popisovat realitu takovou, jaká opravdu je bez růžových brýlí.
CIMRMANŮV ZPRAVODAJ - Vzkazy Járovi
Vzkazy Járovi. Zde můžete zanechávat všechny vzkazy, nápady a podněty, které chcete odkázat velkému géniovi českých dějin a jeho Zpravodaji.


Ke Shlednutí. BDrip. DVDrip. Celý Film. Cz titulky. Download. iPhone. Film online. Český Film. Česká. Stream. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Full Movie. Hd. České. Stáhnout. 720p. Sleduj Filmy. Watch Free.1080p. 480p. Ulozto. MP4.. Avi. Cz dabing. Český Dabing. iPad. Zdarma. Ke Stažení