[CZ] Zápas o druhou šanci 2013 Celý Film Online

cz Zápas o druhou šanci 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Zápas o druhou šanci má skóre 7,6 z 10, na základě 1849 recenzí



Profesionální baseballový hráč Cory Brand moc dobře ví, jak chutná vítězství. Ale když není na hřišti, vymyká se jeho život kontrole. Poté, co je ze hry suspendován kvůli řízení pod vlivem omamných látek, posílá ho jeho agentka na odvykačku zpátky do města, kde se narodil. Doma z donucení trénuje místní juniorský baseballový team a tráví osm týdnů v centru pro léčbu závislostí. Celou dobu se nemůže dočkat, až se vrátí ke starému životu. Zatímco ho mladí svěřenci učí užívat si znovu hru, Cory si uvědomí, že se musí vyrovnat se svou minulostí a najít naději pro budoucnost... znovu získat zpátky bývalou lásku. Cory se tak díky nečekané druhé šanci ocitá na cestě vlastní proměny a vykoupení.


[CZ] Zápas o druhou šanci 2013 Celý Film Online

Zápas o druhou šanci

Více informací


Původní název : Zápas o druhou šanci
Země : Slovinsko
Jazyk : perština (fa)
Délka : 156 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Masoom Jasmeen
Režie : Courtny Haf

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gustavs Aliza, Bhavin Jema
Produkce : Zenat Edda
Hudba : Maimunah Amelea
Kamera : Alaina Sirisha
Kostýmy : Gail Taofeek

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. březen 1981
Produkční společnosti : Reyna Films
Distribuce : Mosfilm
Rozpočet : 75 812 778 USD
Tržby : 13 576 436 USD

Stránky fotbalového klubu SK Jilemnice - SK Jilemnice
ž.k. 1-3 č.k. 0-0 3.kolo krajské soutěže mužů - I.B třída východ, bylo pro nás smolným zápasem.I přes počáteční nápor soupeře na jejich úzkém hřišti, kdy jsme brzy prohrávali o dvě branky, se nám podařilo třemi brankami v řadě obrátit zápas.
Sokol Stodůlky
Pár vteřin nás dělilo od prodloužení rekordní série neporazitelnosti na 11 zápasů a 6 minut od prodloužení série výher na 9. Už jasný vítěz soutěže, který na jaře měl podobnou sérii vítězství jako my, měl prověřit sílu našeho mužstva a tak od začátku do konce se hrál kvalitní a vyrovnaný zápas.
FbK Wildcats Praha
Ráno přijíždím ke Kladenské hale. Na parkovišti plno, říkám si, asi bude na zápas vyprodáno. Nevadí, že je od 8:00. Poslední volné místo je vedle šedého BMW s českobudějovickou SPZ.
FK Admira Praha
Nakonec druhá jarní výhra za tři body FK Admira – FK Letohrad 2:0 (1:0) Poslední zápas končícího divizního ročníku chtěla Admira konečně zase vyhrát za tři body a proti předposlednímu týmu tabulky se jí to podařilo, i když výkon mužstva nebyl před slabou návštěvou nijak mimořádný.
Přehled o dění v klubu | Fotbalový klub TJ Sokol Morašice
Tak trochu ve stínu mistrovství světa se v jednotný čas rozjelo mimořádně napínavé poslední kolo svitavského okresního přeboru, ve kterém se hrálo o umístění mezi druhým a dvanáctým místem.


Celý Film. Česká. MP4. Watch Free. Avi. BDrip. Full Movie. Film online. Cz dabing. Cz titulky. 4k blu ray. Stream. Ulozto. iPhone. Hd. Český Film. Stáhnout. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Download. DVDrip. České. 720p. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. 480p.. Zdarma. iPad. Český Dabing.1080p