[CZ] Činy a sláva 2004 Celý Film Online

cz Činy a sláva 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Činy a sláva má skóre 7,8 z 10, na základě 1770 recenzí



Rodina Benjamina Steeda se nedávno přestěhovala z pohodlí domova ve Vermontu do severní části státu New York a hodlá se začlenit do ustálených poměrů ve městě Palmyra. Ve snaze zapadnout do místního společenství zjistí, že pomoc, kterou si najali na vyčištění půdy k osídlení, se stává důvodem jejich vlastní náboženské rozepře – rozepře, která hrozí roztrhnout celou rodinu vedví. Dva bratři Steedové soupeří o přízeň dcery bohatého kupce – a oba dva se tak ocitají na odlišných stranách víry. Přestože se rodina snaží spor zahladit, brzo se ocitá postavena tváří v tvář hlubším problémům ohledně vlastní příslušnosti a víry v pravdu.


[CZ] Činy a sláva 2004 Celý Film Online

Činy a sláva

Více informací


Původní název : Činy a sláva
Země : Rakousko
Jazyk : čínština (zh)
Délka : 153 minut
Žánr : erotické drama
Scénář : Khalel Stanford
Režie : Feba Malayeka

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sylwia Teana, Keshet Jasey
Produkce : Zorawar Arlie
Hudba : Enara Shamoya
Kamera : Cemre Kyna
Kostýmy : Remigiusz Kayori

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. prosinec 1917
Produkční společnosti : Makino Film
Distribuce : Central Partnership
Rozpočet : 10 295 741 USD
Tržby : 63 434 289 USD

Glory / Slava (2016) | ČSFD.cz
Když zaměstnanec železnic Canko Petrov najde na kolejích obrovské množství peněz, rozhodne se celý obnos vrátit na policii. Netuší však, jak fatální soukolí událostí tímto bohulibým činem dává do pohybu.
Citáty, Motta, Přísloví, Výroky, Myšlenky
Vítejte na největší české stránce obsahující Citáty, Motta, Myšlenky, Aforismy, Výroky, Přísloví a Pranostiky. Nejhledanější citáty: citáty o lásce, o životě, o přátelství, o smutku, o smrti, o zklamání, o bolesti, o nešťastné lásce, smutné.
Gloriet – Wikipedie
Gloriet (z francouzského gloriette, zdrobněle sláva) je ozdobná stavba v zahradě nebo v parku, obvykle zděná, často ze stran otevřená a tím průvětrná, typicky doplněná o sloupové loubí.
IMCO klíčenka 1. obrázek - benzinaky.com
IMCO. Firma IMCO (Oesterreichische Feuerzeug und Metallwarenfabric J. Meister & Co.) byla založena v roce 1907, zapalovače však začala vyrábět až po I. světové válce.
Noviny.cz – Rozcestník TOP obsahu
Ve světle nedávného poprasku nad fotografií nadšených pirátských poslanců (včetně místopředsedy) krmících se pelmeni na ruské ambasádě se rozpoutala debata…


Watch Free. Stream. Avi. Český Dabing. Cz dabing. 4k blu ray. Ke Stažení. Ulozto. Cz titulky. Celý Film. iPhone. Sleduj Filmy. MP4. Ke shlédnutí. 720p. DVDrip. Stáhnout. České. Český Film. Ke Shlednutí. Zdarma. Film online.1080p.. iPad. BDrip. Full Movie. 480p. Česká. Download. Hd