[CZ] Z terasy 1960 Celý Film Online

cz Z terasy 1960 Celý Film Online

★★★★☆

Z terasy má skóre 6,6 z 10, na základě 0722 recenzí



Paul Newman se musí rozhodnout, co je pro něj důležitější, zda výnosné zaměstnání, nebo šťastný a spokojený vztah. V práci se mu extrémně daří, jeho manželství se však rozpadá. Do toho potká sympatickou dívku, která ho přiměje přehodnotit priority...
Filadelfie, 1946. Z války se vrací Alfréd Eaton, jeden ze synů továrníka Eatona. Druhý syn zemřel už jako dítě na meningitidu, ale otec mrtvého syna stále ctí víc než živého. Alfréda doma nikdo nečeká. Od služebných se dozvídá, že otec se nezměnil a matka pije. Po návratu rodičů vyslechne Alfréd jejich hádku, ze které plyne, že jeho matka má s někým poměr. Později se Alfréd s otcem pohádá také, když se mu svěří s tím, že nechce pracovat u něj v továrně ani ji po něm převzít – chce odejít do New Yorku.


[CZ] Z terasy 1960 Celý Film Online

Z terasy

Více informací


Původní název : Z terasy
Země : Grenada
Jazyk : maršálština (mh)
Délka : 143 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Geovanna Shriram
Režie : Sheba Libbey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sufia Unaisah, Brittani Prakriti
Produkce : Disha Laiyba
Hudba : Tomiko Birgit
Kamera : Cicily Freyja
Kostýmy : Fiza Dionis

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. únor 1976
Produkční společnosti : Breakthrough Entertainment
Distribuce : Nestor Studios
Rozpočet : 85 596 843 USD
Tržby : 63 687 947 USD

Terasové podlahy z materiálu WPC, dokonalé venkovní terasy ...
Terasové podlahy jsou vyrobeny z materiálu WPC. WPC terasy, které si zamilujete nejen pro jejich technologické vlastnosti, ale také dlouhotrvající krásu.
DŘEVĚNÉ FASÁDY A TERASY Z MASIVU ThermoWood®
Dřevěné fasády a terasy z masivního materiálu ThermoWood, jehož vznik umožňuje revoluční technologie tepelné úpravy finské borovice – dřevo na terasy a fasády.
WPC Terasy bez natírání |Woodplastic
Terasová prkna WoodPlastic. Vyráběná na základě americké lince Strandex z materiálu WPC. Ideální volba pro stavbu vaší terasy. Téměř bezúdržbový materál se zárukou až 25 let.
Dřevěné terasy » PALUBKY KOTEN JIHLAVA
Dřevěné terasy jsou nejpřírodnějším spojením mezi domem a zahradou. Rozšiřují váš obytný prostor ven až do zeleně. Nezáleží jaké dřevo si z našeho bohatého sortimentu položíte k nohám.
Barrandovské terasy – Wikipedie
Barrandovské terasy je komplex budov, zahrad a parků ve čtvrti Barrandov, v městské části Praha 5.Od roku 1988 je areál kulturní památkou a od roku 1993 památkovou zónou.


Česká. Celý Film. Sleduj Filmy. Full Movie. Stáhnout. 4k blu ray. Ulozto. Stream. Český Film. MP4. Watch Free.. BDrip. 480p.1080p. Ke Shlednutí. Hd. Avi. iPad. Download. Ke Stažení. Cz dabing. iPhone. Ke shlédnutí. Film online. České. 720p. DVDrip. Český Dabing. Zdarma. Cz titulky