[CZ] Hafan hasičem 2007 Celý Film Online

cz Hafan hasičem 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Hafan hasičem má skóre 5,9 z 10, na základě 5548 recenzí



Uvolněte si tlapky při veselém dobrodružství, které vás zahřeje u srdce. Zažijete dokonalou psinu s filmem pro celou rodinu! Neslavnější hollywoodský psí akční hrdina jménem Rex si dosud užíval života jako v bavlnce. Ale i jeho čeká pád až na samé dno. Při jednom z leteckých natáčení totiž dojde k nehodě a tenhle nafoukaný pes se ocitá sám a ztracen uprostřed neznámého města. Ujímá se ho poněkud vzpurný dvanáctiletý chlapec, jehož utrápený otec velí ubohé posádce rozpadlé hasičské stanice. Tady si Rex záhy uvědomuje skutečný význam věrnosti a přátelství a předvádí svůj nejhrdinštější výkon života, protože dokáže dát otce a syna znovu dohromady


[CZ] Hafan hasičem 2007 Celý Film Online

Hafan hasičem

Více informací


Původní název : Hafan hasičem
Země : Bahrajn
Jazyk : rwandština (rw)
Délka : 147 minut
Žánr : spaghetti western
Scénář : Raheen Shiyi
Režie : Dhanisha Oluwademilade

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shanae Vi, Virag Raazia
Produkce : Riyana Briteny
Hudba : Jahi Ajwa
Kamera : Alexys Eijaz
Kostýmy : Shifan Marica

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. červen 1990
Produkční společnosti : Shintoho
Distribuce : First National
Rozpočet : 23 507 035 USD
Tržby : 00 214 637 USD

Hafan hasičem (2007) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Uvolněte si tlapky při veselém dobrodružství, které vás zahřeje u srdce. Zažijete dokonalou psinu s filmem pro celou rodinu! Neslavnější hollywoodský psí akční hrdina jménem Rex si dosud užíval života jako v bavlnce.
Hafan hasičem, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Uvolněte si tlapky při veselém dobrodružství, které vás zahřeje u srdce. Zažijete dokonalou psinu s filmem pro celou rodinu! Neslavnější hollywoodský psí akční hrdina jménem Rex si dosud užíval života jako v bavlnce.
Hafan hasičem / Firehouse Dog (2007) | ČSFD.cz
Uvolněte si tlapky při veselém dobrodružství, které vás zahřeje u srdce. Zažijete dokonalou psinu s filmem pro celou rodinu! Neslavnější hollywoodský psí akční hrdina jménem Rex si dosud užíval života jako v bavlnce.
Hafan hasičem (2007) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Hafan hasičem. Uvolněte si tlapky při veselém dobrodružství, které vás zahřeje u srdce. Zažijete dokonalou psinu s filmem pro celou rodinu! Neslavnější hollywoodský psí akční hrdina jménem Rex si dosud užíval života jako v bavlnce. Ale i jeho čeká pád až na samé dno.
Hafan hasičem 2007 Film (52%) | Filmer.cz
Popis filmu Hafan hasičem 2007. Uvolněte si tlapky při veselém dobrodružství, které vás zahřeje u srdce. Zažijete dokonalou psinu s filmem pro celou rodinu! Neslavnější hollywoodský psí akční hrdina jménem Rex si dosud užíval života jako v bavlnce. Ale i jeho čeká pád až na samé dno.


4k blu ray. Český Film. Sleduj Filmy.. Watch Free. Ke shlédnutí. Ke Stažení.1080p. Česká. BDrip. Hd. Cz dabing. 480p. Celý Film. Avi. České. DVDrip. Ulozto. iPhone. Stáhnout. Full Movie. Český Dabing. MP4. Download. Zdarma. Cz titulky. Film online. 720p. Ke Shlednutí. iPad. Stream