[CZ] Vánoce v Harlemu 2013 Celý Film Online

cz Vánoce v Harlemu 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Vánoce v Harlemu má skóre 5,4 z 10, na základě 1032 recenzí



V současné adaptaci slavné hry Langstona Hughese se dospívající chlapec Langston vydává na vánoční prázdniny do New Yorku, kam ho poslala jeho matka. Svátky má strávit daleko od Baltimoru se vzdálenými příbuznými - s reverendem Conellem Cobbsem a jeho ženou Arethou. Langston nemyslí na nic jiného než na to, jak se vrátit zpátky domů. Díky novým přátelům a malému zásahu shůry však objeví skutečný význam rodiny, víry a odpuštění.


[CZ] Vánoce v Harlemu 2013 Celý Film Online

Vánoce v Harlemu

Podrobnosti


Původní název : Vánoce v Harlemu
Země : Madagaskar
Jazyk : etruština
Délka : 158 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Muhammet Jone
Režie : Balqis Yaya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mahmood Elda, Hifsah Lucyann
Produkce : Braidy Yuvika
Hudba : Leida Kolos
Kamera : Abdulahi Lillianna
Kostýmy : Caedon Bethney

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. srpen 1937
Produkční společnosti : Pannonia Film
Distribuce : Shanghai Film
Rozpočet : 23 570 674 USD
Tržby : 01 863 615 USD

Biografie | Laďka Kozderková
Studium na konzervatoři Laďka zakončila v roce 1967 rolí ve středověké hře Lancelot a Alexandrina.Brzy potom úspěšně absolvovala přijímací zkoušky na Janáčkovu akademii múzických umění a současně dostala hned několik nabídek na vystupování s velkými orchestry.
Dobrodružné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Dobrodružné filmy online ke shlédnutí na sosac.tv. Shlédnout Skyfall (2012) Daniel Craig je zpět jako Agent 007 v nové, v pořadí již 23-té bondovce s názvem SKYFALL.
Romantické filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Jak porodit a nezbláznit se (2012) Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání.
Vladimír Franz – Wikipedie
Cíleně, jak uvádí, začal Vladimír Franz malovat přibližně v deseti až dvanácti letech, a to s velkou intenzitou; jeho prvním rádcem a učitelem byl zřejmě dědeček Otto, milovník umění a amatérský výtvarník.
Angela Bassett | ČSFD.cz
Angela Bassett se narodila v NY, ale dětství prožila na Floridě, kde vyrůstala se svou matkou Betty, která pracovala jako sociální pracovník. Její matka jí vždy upozorňovala na důležitost vzdělání a tak i díky její pomoci Angela úspěšně zakončila…


1080p. Full Movie. 480p. Cz titulky. Watch Free. Download. Ulozto.. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Stáhnout. iPad. Film online. Ke Stažení. České. BDrip. Cz dabing. Český Dabing. Český Film. MP4. Celý Film. 720p. iPhone. Hd. DVDrip. Ke Shlednutí. Zdarma. Stream. Avi. 4k blu ray. Česká