[CZ] King Kong žije 1986 Celý Film Online

cz King Kong žije 1986 Celý Film Online

★★★★☆

King Kong žije má skóre 7,6 z 10, na základě 8705 recenzí



Tragický konec King Konga, který se ve stejnojmenném filmu Johna Guillermina zřítil z newyorského mrakodrapu, neznamenal tečku za příběhem obrovitého gorilího samce. Po deseti letech se režisér rozhodl znovu ho uvést na scénu. V pokračování se dozvíte, že King Kong nezahynul, pouze upadl do kómatu. Odborníci ho prohlédli a dospěli k závěru, že jeho případ dosud není zcela ztracený. Chyběla jim však krev potřebná pro transplantaci umělého srdce, udržovali tedy neobvyklého pacienta na přístrojích. A pak náhle jeden lovec objevil v pralese samici téhož druhu. Okamžitě byla převezena do Ameriky a experiment konečně mohl být proveden. Povedl se, King Kong vstává z mrtvých - vědecké záměry ale opět hatí city, jež v něm hárají. Tentokrát se alespoň zamiloval přiměřeně svému rodu: do importované gorilí družky. Prchají spolu do hor, dramatické pronásledování plné dobrodružství začíná..


[CZ] King Kong žije 1986 Celý Film Online

King Kong žije

Podrobnosti


Původní název : King Kong žije
Země : Bulharsko
Jazyk : igboština (ig)
Délka : 153 minut
Žánr : thriller
Scénář : Rexhep Samiira
Režie : Irshaad Italia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Farris Keerthi, Falan Hilda
Produkce : Valerio Sanjeet
Hudba : Oleg Arien
Kamera : Shaheem Dillion
Kostýmy : Simay Temisan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. listopad 1957
Produkční společnosti : Heyi Pictures
Distribuce : Rialto Film
Rozpočet : 81 301 917 USD
Tržby : 72 523 079 USD

King Kong žije / King Kong Lives (1986) | ČSFD.cz
King Kong nepatri mezi moje oblibena monstra, ale tohle si fakt nezaslouzil. On uz prvni dil, jehoz je tohle volnym pokracovanim nebyl nic moc, ale porad to byla docela slusna zabava, jenze tohle je jen nastavovana kase.
King Kong žije | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
King Kong žije (1986) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Tragický konec King Konga, který se ve stejnojmenném filmu Johna Guillermina zřítil z newyorského mrakodrapu, neznamenal tečku za příběhem obrovitého gorilího samce.
King Kong žije (1986) online ke zhlédnutí - Filmy ...
King Kong žije Tragický konec King Konga, který se ve stejnojmenném filmu Johna Guillermina zřítil z newyorského mrakodrapu, neznamenal tečku za příběhem obrovitého gorilího samce. Po deseti letech se režisér rozhodl znovu ho uvést na scénu.
King Kong žije (1986) - film online zdarma
Film King Kong žije online. Kvalitní film ke zhlédnutí na tomto webu. V režisérském křesle sedí John Guillermin. Linda Hamilton se v tomto filmu zhostí hlavní role. Zhlédnout film online již dnes není problém díky moderní technice a rychlému internetu. Mrkněte třeba právě na film King Kong žije.
King Kong žije 1986 Film (35%) | Filmer.cz
Popis filmu King Kong žije 1986. Tragický konec King Konga, který se ve stejnojmenném filmu Johna Guillermina zřítil z newyorského mrakodrapu, neznamenal tečku za příběhem obrovitého gorilího samce. Po deseti letech se režisér rozhodl znovu ho uvést na scénu.


BDrip. Český Dabing. Celý Film. Hd. Watch Free. Full Movie. Ulozto. Sleduj Filmy. Česká. iPad. DVDrip. Ke Shlednutí.1080p. České. Cz titulky. Zdarma. Cz dabing. Avi. Ke shlédnutí. Stáhnout. Český Film. iPhone.. Download. 480p. MP4. Film online. Ke Stažení. 720p. Stream. 4k blu ray