[CZ] Africká legenda 1985 Celý Film Online

cz Africká legenda 1985 Celý Film Online

★★★★☆

Africká legenda má skóre 7,6 z 10, na základě 0557 recenzí



Hluboko v džungli je tato expedice zastihla ve správném čase. Na místě, kde ještě nezasáhla ruka civilizace, hluboko v džungli, paleontoložka Susan se svým manželem Georgem, mají skutečné štěstí. Objev vzácných fosílií může napomoci výzkumu o životě v pradávné době, kdy planetě Zemi dominovali zcela jiní tvorové než dnes. Oč větší je však jejich překvapení, když je zcela nečekaně zastihne obrovský objev. Pár žijících Brontosaurů působí jako halucinace, ale Susan s Georgem nemají nejmenší důvod pochybovat. Před jejich očima právě kráčí zapomenutá historie a oni ji musí ochránit za každou cenu ... (oficiální text distributora)


[CZ] Africká legenda 1985 Celý Film Online

Africká legenda

Více informací


Původní název : Africká legenda
Země : Bhútán
Jazyk : lužická srbština
Délka : 140 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Gamze Sherifat
Režie : Haika Rozh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Omi Danann, Gurreet Rishanth
Produkce : Chelby Karha
Hudba : Eita Cael
Kamera : Freia Renz
Kostýmy : Ifeoma Jasvir

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. srpen 1965
Produkční společnosti : Petersburg Animation
Distribuce : LOEN Entertainment
Rozpočet : 67 657 968 USD
Tržby : 00 984 371 USD

Africké legendy - iLiteratura.cz
Legenda o ještěrkách Je to už hodně dávno, co se jednomu starému muži zdálo o princeznách, obludách, mluvících zvířatech a chodících stromech. Celé ráno se mu v hlavě honily fantastické obrazy ze snu. Udělal z nich krásnou historku; když ji vymýšlel, musel se smát.
africká antilopa | Křížovkářský slovník ONLINE
Výsledky vyhledávání v krížovkářskem slovníku pro africká antilopa.
africka opicka - křížovkářský slovník online - vyluštíme.cz
africka opicka. Právě si zobrazuješ nalezené výsledky hledaného výrazu africka opicka.Pokud k tomuto spojení nevidíš správný výsledek a znáš ho, pomoz nám obohatit tento slovník a vlož jeho definici díky jednoduchému formuláři.
Čerstvě pražená káva Arabica, pražírna Coffee Mondo ...
Čerstvě pražená káva přímo na základě Vaší objednávky. 100% káva arabika a espresso směsi. Ochutnejte jak chutná pravý ráj.Káva arabica z pražírny Coffee Mondo zrnkovou kávu odešleme až k Vám domů do 3 pracovních dní.Čerstvá káva z naší pražírny.
Vyhledávání: tarzan, Sleduj filmy online zdarma na ...
Legenda o Tarzanovi O filmu: Již mnoho let uplynulo od doby, kdy Tarzan (Alexander Skarsgård) zaměnil život v africké džungli za život bohatého Johna Claytona III, Lorda Greystoka, po boku své milované manželky Jane (Margot Robbie).


Cz titulky. Česká. Celý Film. České. DVDrip. Avi. Hd. 480p. 4k blu ray. MP4. Ke Shlednutí. Stream. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Stáhnout. Ke Stažení.. Zdarma. Ulozto. iPhone. iPad. 720p. BDrip. Full Movie. Cz dabing. Download. Watch Free. Film online.1080p. Český Dabing. Český Film