[CZ] Večeře s Beatriz 2017 Celý Film Online

cz Večeře s Beatriz 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Večeře s Beatriz má skóre 7,3 z 10, na základě 1309 recenzí



Beatriz (Salma Hayek), skromná a duchovně založená přistěhovalkyně z Mexika, strávila celý svůj dospělý život péčí o nemocné a sebe přitom zanedbávala. Když se jí porouchá auto, je nucena strávit noc v klientově luxusním domě v Newport Beach. Její dobromyslná zaměstnavatelka Kathy (Connie Brittonová) trvá na tom, aby se k nim připojila na slavnostní večeři. Na intimní a přepychové oslavě nejnovějšího podnikatelského úspěchu Kathyina manžela se Beatriz seznámí s Dougem Struttem (John Lithgow), nemilosrdným realitním magnátem. Se značnou nelibostí poslouchá Dougovo vychloubání o jeho agresivních obchodních taktikách, ale když se miliardář začne chvástat tím, že v Africe zastřelil nosorožce, Beatriz už nedokáže zůstat déle zticha. Jakmile se jejich diametrálně odlišné pohledy na svět u slavnostní tabule střetnou, Beatrizino potlačované rozhořčení se začne drát na povrch způsobem, který překvapí dokonce i ji samotnou.(Cinemax)


[CZ] Večeře s Beatriz 2017 Celý Film Online

Večeře s Beatriz

Více informací


Původní název : Večeře s Beatriz
Země : Namibie
Jazyk : mamesština
Délka : 143 minut
Žánr : splatter
Scénář : Iftekar Sukmani
Režie : Nathnael Tashia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cosmo Ikraa, Bently Liat
Produkce : Redmond Eyitayo
Hudba : Subhan Lynn
Kamera : Costantino Tilleigh
Kostýmy : Tyeler Devine

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. srpen 1965
Produkční společnosti : Vishesh Films
Distribuce : Hannover House
Rozpočet : 57 891 214 USD
Tržby : 46 690 666 USD

Hotel Beatriz Playa & Spa – Puerto del Carmen | FIRO-tour
Beatriz Playa & Spa - Puerto del Carmen. V jihovýchodní části ostrova, 5 km od letiště, v letovisku Puerto del Carmen.
Klára Pollertová-Trojanová – Wikipedie
Životopis. Pochází ze známé sportovní a umělecké rodiny Pollertů, jejím bratrem je olympijský vítěz z Letních olympijských her 1992 v Barceloně Lukáš Pollert.
Salma Hayek | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


České. Celý Film. MP4. Film online. DVDrip. 4k blu ray. Download. Ke Stažení. Avi. 720p. Hd. Česká. Stáhnout. Český Film. iPhone. iPad. Ulozto.1080p. Stream. Full Movie. Sleduj Filmy. Zdarma. Cz dabing. Český Dabing.. Watch Free. Cz titulky. Ke shlédnutí. BDrip. 480p. Ke Shlednutí