[CZ] Oko za oko 1981 Celý Film Online

cz Oko za oko 1981 Celý Film Online

★★★★☆

Oko za oko má skóre 5,9 z 10, na základě 1158 recenzí



Policista Sean ztratí při jedné policejní operaci proti pašerákům drog svého oblíbeného parťáka. Cítí v kostech, že někdo uvnitř policie je musel zradit. Chce smrt kamaráda pomstít, začne proto pátrat na vlastní pěst. Brzy narazí na další obět mladou Číňanku Lindu, dceru jeho přítele a učitele bojových umění, která pracovala jako televizní reportérka a nevědomky přišla na stopu rozsáhlého komplotu. Sean společně s otcem dívky zjistí, že v pozadí případu stojí čínská mafie - triáda. Začíná boj na život a na smrt...


[CZ] Oko za oko 1981 Celý Film Online

Oko za oko

Podrobnosti


Původní název : Oko za oko
Země : Mongolsko
Jazyk : kornština (kw)
Délka : 162 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Jovin Lucky
Režie : Trevor Lanre

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Crystelle Anannya, Will Nadisha
Produkce : Non Asa
Hudba : Georgann Shaakirah
Kamera : Sandip Anvika
Kostýmy : Sheree Sior

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. srpen 1973
Produkční společnosti : Nordisk Film
Distribuce : Yash Raj
Rozpočet : 14 616 413 USD
Tržby : 67 467 439 USD

Oko – Wikipedie
Oko je smyslový orgán reagující na světlo (fotoreceptor), tedy zajišťující zrak.V průběhu vývoje živočichů došlo k výraznému rozvoji od světločivných orgánů reagujících pouze na existenci světla až po oko „jednoduché“ u obratlovců (včetně člověka) a hlavonožců a oko složené např. u členovců.
OKO Opava - Opavská kulturní organizace
Prosíme návštěvníky Domu umění, aby omluvili dočasnou odstávku výtahu v Domě umění. Provoz výtahu jsme byli nuceni přerušit z vážných technických důvodů.
Jak funguje Jestřábí oko? | Jestřábí oko
Jestřábí oko je komplexní počítačový systém používaný v kriketu, tenisu a jiných sportech. Systém vizuálně kopíruje trajektorii míčku a vyhodnotí jeho statisticky nejpravděpopdobnější cestu jako pohybující se objekt.
OKO Optik | Odborná péče o Vaše oči
V Oko optik na pobočce v Chomutově jsme pro vás připravili speciální nabídku na obruby a progresivní skla Rodenstock. akce chomutov (zobrazit více) »
Morské oko – Wikipedie
Jezero vzniklo v době, kdy v pohoří Vihorlat odeznívala sopečná činnost. Tehdy došlo k mohutnému sesuvu půdy z východního svahu Motrogonu a Jedlinky, který zahradil dolinu potoku Okna, a za vzniklou bariérou se vytvořilo přírodní jezero.


Film online. Ulozto. Český Film. Avi. iPad. DVDrip. Cz dabing. Stáhnout. Ke shlédnutí. Česká. Stream. MP4.. iPhone. BDrip. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Hd. Český Dabing. Watch Free. Download. České. Full Movie. Zdarma. Sleduj Filmy. Celý Film. 480p. 4k blu ray. Cz titulky.1080p. 720p