[CZ] Nejlepší z nejlepších 2 1993 Celý Film Online

cz Nejlepší z nejlepších 2 1993 Celý Film Online

★★★★☆

Nejlepší z nejlepších 2 má skóre 8,5 z 10, na základě 7754 recenzí



Travis, jeden ze členů vítězného týmu amerických karatistů, se zapletl s podsvětím, zatoužil totiž po hlavní ceně v nezákonných zápasech, pořádaných v Las Vegas. Ve hře je sto tisíc dolarů. Utkání se odbývají v Koloseu, největší a nejbrutálnější aréně, kde neplatí žádná pravidla. Tam spolu bojují novodobí gladiátoři, aby mohli ve finále vyzvat soupeře nejobávanějšího, majitele klubu Brakuse. Travis byl při zápasu zabit a Tommy s Alexem se rozhodli vraha potrestat. Existuje jediný způsob, jak se k němu dostat. Oba přátelé tedy vstupují do arény smrti...


[CZ] Nejlepší z nejlepších 2 1993 Celý Film Online

Nejlepší z nejlepších 2

Více informací


Původní název : Nejlepší z nejlepších 2
Země : Mikronésie
Jazyk : swati (ss)
Délka : 155 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Hanfa Tyronne
Režie : Yiyi Armin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aydn Jameelah, Kristia Ofelia
Produkce : Aamilah Oluwafemi
Hudba : Lujane Keyarna
Kamera : Kayjah Nicola
Kostýmy : Ianna Caen

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. únor 1994
Produkční společnosti : Geetha Arts
Distribuce : Troma Entertainment
Rozpočet : 74 542 410 USD
Tržby : 67 223 128 USD

Recenze 8+ nejlepších bezdrátových Bluetooth reproduktorů ...
Recenze UE Boom 2 (Logitech Ultimate Ears Boom 2) Hledáte-li nejlepší řešení v podobě bezdrátových reproduktorů s Bluetooth na párty, je Ultimate Ears Boom 2 (známé také pod označením UE Boom 2) jasným řešením.
Nejlepší filmy 2017: TOP 10 filmů, které musíte vidět ...
2. Dunkerk. Film označovaný za událost roku představuje vrchol Nolanovy tvorby: jako by celou svou dosavadní kariéru „trénoval“ na svůj opus magnum, dílo, z nějž mrazí ještě dlouho po odchodu z kina.
http://www.bestofky.cz/
Srovnání nejlepších notebooků & Jak vybrat notebook ...
Porovnali jsme nejlepší notebooky 2018, sepsali recenze a určili vítěze testu. Součástí srovnání je i podrobný článek jak vybrat notebook. POROVNÁNÍ ZDE.
Play-Arena.cz | Nejlepší hry - databáze her online
Nejlepší hry online - databáze her. Přečtěte si recenze a hrajte super hry do mobilu, hry na PC a konzole, společenské hry, karetní hry a mnoho dalších her.


BDrip. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Watch Free. 480p.1080p. Celý Film. Zdarma. iPhone. 720p. Cz dabing. České. Ke Shlednutí. Ulozto.. Český Dabing. Stáhnout. DVDrip. Full Movie. iPad. Stream. Download. Český Film. Česká. Ke Stažení. 4k blu ray. Film online. Hd. Avi. Cz titulky. MP4