[CZ] Smrtelné horko 1988 Celý Film Online

cz Smrtelné horko 1988 Celý Film Online

★★★★☆

Smrtelné horko má skóre 7,2 z 10, na základě 9796 recenzí



Jeden z nejuznávanějších střihačů Hollywoodu Mark Goldblatt, který byl mimo jiné nominován na Oscara za film Terminátor 2, natočil v roce 1988 zcela originální komediální sci-fi horor s TREATEM WILLIAMSEM (VLASY, STAR WARS, SLADKÉ LŽI) v hlavní roli. Dva policisté z Los Angeles zoufale pátrají po lupičích přepadávajících jedno klenotnictví za druhým. Zvláštní na těchto případech je, že ačkoliv se některé ze zlodějů podařilo dopadnout (respektive zabít), odkráčeli z márnice po svých. Záhadné události nabírají na síle ve chvíli, kdy je zavražděn jeden z dvojice policajtů. Díky přísně utajovanému projektu se ho podaří obživnout, ale to pravé drama teprve začíná. Mrtvý–nemrtvý hrdina má pouze dvanáct hodin na to, aby našel zločince a především se pomstil za „trvalé poškození své osoby“.


[CZ] Smrtelné horko 1988 Celý Film Online

Smrtelné horko

Podrobnosti


Původní název : Smrtelné horko
Země : Řecko
Jazyk : asturština (ast)
Délka : 166 minut
Žánr : splatter
Scénář : Lali Sobaan
Režie : Courtny Fabiana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kaiyan Ayala, Parmeet Gaetano
Produkce : Wanda Tamia
Hudba : Liabah Laiya
Kamera : Karleen Tatum
Kostýmy : Kalie Preeti

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. leden 1974
Produkční společnosti : Players-Lasky
Distribuce : Enjoy Movies
Rozpočet : 04 077 492 USD
Tržby : 92 765 090 USD

Smrtelné horko / Dead Heat (1988) | ČSFD.cz
"Smrtelné horko" (velké díky českému distributorovi za náležitě jalový a nesmyslný překlad původního názvu – chtěl bych vidět nějakou ontologickou explikaci na téma existence a smrtelnosti horka) představuje charakteristický osmdesátkový titul, obzvláště pak v rámci zombie filmů.
CzTorrent - 1. CZ Free Torrent Tracker - Smrtelné horko ...
Free czech torrent tracker. Název: Smrtelné horko / Dead Heat (1988)(CZ) Kategorie: Filmy - DVD Přidán:
Vyhledávání | ČSFD.cz
Hledaný výraz: smrtelne horko. Uživatel ...
DVD Smrtelné horko | EasyBuy.cz
Popis: Mark Goldblatt je jeden z nejuznávanějších střihačů v Hollywoodu, který byl mimo jiné nominován na Oscara za film Terminátor 2, natočil v roce 1988 zcela originální komediální sci-fi horor s TREATEM WILLIAMSEM (VLASY, STAR WARS, SLADKÉ LŽI) v hlavní roli.
Smrtelné horko / Dead Heat (1988) : Archív príspevkov ...
Smrtelné horko / Dead Heat (1988) Akční / Komedie / Horor / Sci-Fi USA, 1988, 86 min Režie: Mark Goldblatt Kamera: Robert D. Yeoman Hudba: ...


Zdarma. Download. Česká. DVDrip. 720p. Hd. Watch Free. MP4. iPhone. BDrip. Ulozto. Full Movie.1080p. Ke Stažení. Stáhnout. iPad. Film online. České.. Stream. Ke shlédnutí. Český Dabing. Český Film. 480p. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Cz dabing. Avi. 4k blu ray. Celý Film. Cz titulky