[CZ] Sbohem Kryštůfku Robine 2017 Celý Film Online

cz Sbohem Kryštůfku Robine 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Sbohem Kryštůfku Robine má skóre 6,7 z 10, na základě 5027 recenzí



Plyšové kamarády Kryštůfka Robina znají děti i dospělí na celém světě. Málokdo však ví, že rodinný život autora A. A. Milnea (Domhnall Gleeson) měl do pohádkové idylky daleko. Úspěšný spisovatel, který se nikdy nevzpamatoval z hrůz první světové války, se spolu se svou ženou Daphne (Margot Robbie) a malým synkem Christopherem Robinem stěhuje na klidný venkov, kde chce načerpat inspiraci pro svou další tvorbu. Nápady však nepřichází, Daphne novým způsobem života pohrdá a malému chlapci se dostává lásky pouze od chůvy. Ke změně však dochází v momentu, kdy začne Milne svému osamocenému synovi vyprávět příběhy, ze kterých se nakonec zrodí úspěšné dětské knížky. Pohádky o chlapci a jeho zvířátkách však dramaticky změní osud celé rodiny.


[CZ] Sbohem Kryštůfku Robine 2017 Celý Film Online

Sbohem Kryštůfku Robine

Podrobnosti


Původní název : Sbohem Kryštůfku Robine
Země : Španělsko
Jazyk : maskodžíjština (mus)
Délka : 169 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Clarinda Zeon
Režie : Cadance Graice

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maddie Didem, Oliva Ofelia
Produkce : Sharolyn Haruto
Hudba : Brent Shiraz
Kamera : Ettie Bardia
Kostýmy : Tsering Roxie

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. leden 1935
Produkční společnosti : New Line
Distribuce : Wins Entertainment
Rozpočet : 05 280 141 USD
Tržby : 36 665 812 USD

Kelly Macdonald | ČSFD.cz
Kelly Macdonald se narodila 23. 2. 1976 v Glasgow. Její rodiče se rozvedli, když byla malá. Spolu s matkou a mladším bratrem Davidem se přestěhovali na předměstí, kde Kelly navštěvuje Eastwood High School.
Margot Robbie | ČSFD.cz
Australská herečka Margot Robbie se narodila na jihovýchodě Austrálie v městě Gold Coast, kde strávila spoustu volného času na farmě u svých prarodičů.


Film online. Full Movie. Cz dabing. Ke Stažení. České. 4k blu ray. Stáhnout. DVDrip. Hd. 720p. Ke Shlednutí. MP4. Česká. Avi. iPhone. 480p. Český Dabing. Ulozto.. Stream. Sleduj Filmy. iPad.1080p. BDrip. Celý Film. Cz titulky. Watch Free. Ke shlédnutí. Download. Zdarma. Český Film