[CZ] Mladý Mistr 1980 Celý Film Online

cz Mladý Mistr 1980 Celý Film Online

★★★★☆

Mladý Mistr má skóre 7,7 z 10, na základě 9929 recenzí



Každý rok se střetávají sousední kung-fu školy v turnaji o velkou prestiž. Škola mistra Thana vyhrává každý rok jen díky tomu, že jejich soutěžící oddíl vede Tigr, nejlepší žák školy. Ten se ale nechá podplatit, pod záminkou se vyhne soutěžení a potají vede konkurující oddíl. Ten vyhraje. Rozlobený Than schazuje vinu za náhradníka Tigra - Draka (Chan), kterému za to dělá ve škole peklo.Pak se ale dozví pravdu a Tigra vyhodí. Po velké hádce odejde i Drak s cílem najít Tigra a přinutit ho, aby se vrátil a mistra odprosil. Zaplete se však omylem s policií, která si ho splete s hledaným zločincem, a navíc rozhněvá žáky konkurenční školy. Do toho všeho uteče z vězení obávaný bojovník, pan Khan, ke kterému se připojí Tigr... Drak, který má v zádech policii i lumpy, to však nevzdává a díky své znalosti bojového umění se brání.


[CZ] Mladý Mistr 1980 Celý Film Online

Mladý Mistr

Více informací


Původní název : Mladý Mistr
Země : Uganda
Jazyk : kuanyama (ku)
Délka : 159 minut
Žánr : rodinný
Scénář : Iftekar Janessa
Režie : Harshita Katherina

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bartlomiej Otto, Yvi Aubin
Produkce : Humair Tabassam
Hudba : Krina Aba
Kamera : Matheo Iowa
Kostýmy : Taig Khadijat

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. duben 1920
Produkční společnosti : Dharma Productions
Distribuce : Tennenshoku Katsudō
Rozpočet : 24 340 714 USD
Tržby : 80 818 294 USD

Mladý mistr - Online filmy zdarma
Online filmy ke shlédnutí zdarma bez poplatků či nutnosti registrace.
Mladý mistr - VOYO – Sledujte filmy, seriály a sport ...
Mladý mistr aždý rok se střetávají sousední kung-fu školy v turnaji o velkou prestiž. Škola mistra Thana vyhrává každý rok jen díky tomu, že jejich soutěžící oddíl vede Tigr, nejlepší žák školy.
Mladý mistr / 師弟出馬 (1980) | ČSFD.cz
Mladý mistr je zajímavý především tím, že Jackieho postava tentokrát není nepřemožitelná a většinu protivníků zdolá díky svému důvtipu (nalezne jejich slabiny a zbraň, proti které jsou bezmocní) či svou vytrvalostí.
Mladý mistr (1980) - film online zdarma - Filmecheck.cz
Mladý mistr ke stažení. Online lze film Mladý mistr přehrát, pokud je k dispozici video. Streamuj.tv používáme proto, že se jedná o kvalitní videohosting s HD přehráváním bez reklam.
Mladý mistr 1980 Film (82%) | Filmer.cz
Popis filmu Mladý mistr 1980 Každý rok se střetávají sousední kung-fu školy v turnaji o velkou prestiž. Škola mistra Thana vyhrává každý rok jen díky tomu, že jejich soutěžící oddíl vede Tigr, nejlepší žák školy.


4k blu ray. Cz dabing. Ke Stažení. Český Film. 720p. 480p. iPhone.. Ke shlédnutí. iPad.1080p. Stáhnout. Stream. Hd. Celý Film. Český Dabing. České. Sleduj Filmy. Zdarma. Česká. Avi. DVDrip. BDrip. Download. Watch Free. MP4. Ke Shlednutí. Film online. Cz titulky. Full Movie. Ulozto