[CZ] Lisa 1989 Celý Film Online

cz Lisa 1989 Celý Film Online

★★★★☆

Lisa má skóre 5,8 z 10, na základě 7972 recenzí




[CZ] Lisa 1989 Celý Film Online

Lisa

Podrobnosti


Původní název : Lisa
Země : Austrálie
Jazyk : hiri motu (ho)
Délka : 143 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Tarannum Preet
Režie : Musharraf Aland

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shu Shamsul, Margarito Marilla
Produkce : Hulda Balen
Hudba : Tijana Laurynas
Kamera : Chukwuka Kiswa
Kostýmy : Ekamjit Jawaria

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. září 1949
Produkční společnosti : Image Diffusion
Distribuce : Warner Independent
Rozpočet : 69 839 303 USD
Tržby : 02 474 699 USD

Mona Lisa – Wikipedie
Mona Lisa, též označovaná La Gioconda (portrétovaná žena se pravděpodobně jmenovala Lisa del Giocondo), je patrně nejslavnější portrét všech dob, na počátku 16. století (přesněji v letech 1503–1506, někdy se uvádí 1517) ho během svého florentského pobytu namaloval Leonardo da Vinci.
Lisa Ann – Wikipedie
Kariéra. Narodila se v Eastonu v Pensylvánii.V roce 1990 začala pracovat jako erotická tanečnice, z vydělaných peněz platila svá studia na vysoké škole, kde se stala diplomovanou zubní asistentkou.
GALERIE MONA LISA
galerie pořádá ročně 10 autorských výstav, nabízí obrazy, grafické listy, kresby, plastiky, objekty a fotografie významných autorů.
Domů - Dan Lísa
Zásadně nový web je ve fázi příprav, ale informace zde jsou stale aktuální. Vítejte Kdysi přísně střežený systém obnovy a rozvoje lidského organismu a potenciálu, je dnes zčásti přístupný široké veřejnosti.
Lisa Edelstein | ČSFD.cz
Lisa se narodila židovským rodičům Alvin a Bonnie Edelsteinovým. Vyrůstala ve Wayne, New Jersey, navštevovala New York University. Svojí hereckou kariéru začala jako hostující herečka v seriálech jako například Seinfeld, ER, Just Shoot Me, Frasier, Without A Trace a Sports Night.


Ke Shlednutí. Česká. Full Movie. Download. Watch Free. Ke Stažení. 720p. Film online. Český Film. České. Cz dabing. iPhone. Cz titulky. Avi.1080p. Hd. 480p. Český Dabing. MP4. DVDrip. Stream. Ulozto. iPad. BDrip. Sleduj Filmy. Celý Film. Ke shlédnutí. Stáhnout. 4k blu ray.. Zdarma