[CZ] Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze 2017 Celý Film Online

cz Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze má skóre 6,6 z 10, na základě 2631 recenzí



Sbalte si kufry a užijte si ještě více legrace, více smíchu a více "poseroutkovských" rošťáren! Ve snímku Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze rodina Heffleyových vyráží na oslavu 90. narozenin babičky, nikdo ale netuší, že skutečným Gregovým cílem je veletrh videoher. Film o dobrodružném výletu napříč zemí, který se pro rodinu Heffleyových změnil v nezapomenutelný zážitek, vznikl na motivy jedné z nejpopulárnějších knižních sérií všech dob!


[CZ] Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze 2017 Celý Film Online

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze

Více informací


Původní název : Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Země : Ghana
Jazyk : korsičtina (co)
Délka : 146 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Luie Muhammud
Režie : Theia Kavita

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cherrelle Asaiah, Tejah Chandrika
Produkce : Jaseena Jullian
Hudba : Jasser Harmanjit
Kamera : German Rosamond
Kostýmy : Keyan Hayfa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. únor 1938
Produkční společnosti : Silverbird Film
Distribuce : Monsoon Films
Rozpočet : 62 477 054 USD
Tržby : 67 973 921 USD

Deník malého poseroutky – Wikipedie
Deník malého poseroutky (anglicky Diary of a Wimpy Kid) je americká série knih pro děti, které píše a ilustruje americký autor Jeff Kinney.První díl vyšel ve Spojených státech roku 2007, do roku 2017 vyšlo 12 dílů (plus Můj vlastní Deník malého poseroutky, a Můj nový! vlastní Deník malého poseroutky).
Jeff Kinney - Ošklivá pravda (Deník malého poseroutky ...
Čtenářský deník-Fakt smůla (Deník malého poseroutky)-Ošklivá pravda (Deník malého poseroutky)-Páté kolo u vozu (Deník malého poseroutky)
Zápisky Grega Heffleyho (Deník malého poseroutky) (2)
Český-jazyk.cz - ČTENÁŘSKÝ DENÍK: Zápisky Grega Heffleyho (Deník malého poseroutky) (2) (Jeff Kinney) - • díl v sérii: 1 (následuje: Rodrick je king) Když je vám tak jedenáct,...
Láska podle předlohy - HBO GO
Adaptace stejnojmenného románu sleduje skupinui žen a jednoho muže, kteří se scházejí, aby diskutovali o románech své oblíbené spisovatelky. Záhy si uvědomí, že jejich životní peripetie připomínají osudy hrdinek z autorčina světa.
Knihkupectví U Malých s.r.o.
Internetové a kamenné knihkupectví U Malých v Jilemnici nabízí regionální literaturu (Krkonoše, Podkrkonoší, Český Ráj, Liberecko, Jizerské hory), dále má skladem velký výběr knižních titulů, učebnic pro základní a střední školy, odbornou literaturu


Full Movie. Film online. Cz dabing. Download. Český Film. DVDrip. Sleduj Filmy. Hd. iPhone.1080p. Česká. 4k blu ray. Avi. České. Stáhnout. Stream. Ke Shlednutí. Cz titulky. Ulozto. iPad. BDrip. Český Dabing. Zdarma. Celý Film. Watch Free. 720p. MP4. Ke shlédnutí. 480p. Ke Stažení.