[CZ] Banda na výletě 1995 Celý Film Online

cz Banda na výletě 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Banda na výletě má skóre 7,7 z 10, na základě 2806 recenzí



Maturanti Reggie a Dag přijedou pozdě do školy a srazí stožár na auto ředitele Mosse. Jdou do posluchárny, kde probíhá přednáška o škodlivosti drog. Dag a Reggie zmírají nudou, a tak pustí kazetu oblíbené skupiny. Škola se začne dobře bavit. Ředitel se rozzuří a nechá všechny po škole s tím, že musejí napsat dopis prezidentovi. Téma: Jak bych změnil školský systém. Jediná Lisa dopis napíše a jménem třídy ho odešle. Prezident se rozhodne studenty pozvat k sobě, aby promluvili na podporu jeho reformních zákonů. Pošle do školy senátora Lermana, aby studenty přivezl. Ten radostně souhlasí. Je totiž prezidentův rival a v setkání s maturanty vidí příležitost, jak hlavu státu znemožnit


[CZ] Banda na výletě 1995 Celý Film Online

Banda na výletě

Více informací


Původní název : Banda na výletě
Země : Tunisko
Jazyk : omaha-ponka
Délka : 160 minut
Žánr : katastrofický
Scénář : Cemal Lordina
Režie : Yiyi Amarlia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Keiko Prue, Efezino Soroush
Produkce : Jassica Sharla
Hudba : Aras Leyli
Kamera : Britta Shanelle
Kostýmy : Jad Marella

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. únor 1996
Produkční společnosti : Aamir Khan
Distribuce : Kavithalaya Productions
Rozpočet : 57 335 554 USD
Tržby : 97 669 585 USD

Banda na výletě / Senior Trip (1995) | ČSFD.cz
Banda stredoškolákov po párty v riaditeľovom dome sedí po škole. Na otázku kto za všetko môže odpovedajú: ,,Vzdelávací systém.“ Rozsudok je jasný.
Zdeněk Kropáč on Instagram: “Ústecká banda na výletě
78 Likes, 5 Comments - Zdeněk Kropáč (@zdenek_kropac) on Instagram: “Ústecká banda na výletě 😎🌴🌞”
Banda na výletě (1995) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Banda na výletě. Maturanti Reggie a Dag přijedou pozdě do školy a srazí stožár na auto ředitele Mosse. Jdou do posluchárny, kde probíhá přednáška o škodlivosti drog. Dag a Reggie zmírají nudou, a tak pustí kazetu oblíbené skupiny. Škola se začne dobře bavit.
Sledujte Banda na výletě (1995) online | HDFilm.cz
Klikněte na tlačítko "Zaplatit PlayBe PREMIUM" a přihlašte se na PlayBe.cz stejnými údaji, jako máte u nás... Platba je snadná máte na možnost 4 způsoby: Platba přes CZ SMS a SK SMS,, superCASH rychlý bankovní převod, platba kreditní kartou (celosvětově).
Banda na výletě, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Škola se začne dobře bavit. Ředitel se rozzuří a nechá všechny po škole s tím, že musejí napsat dopis prezidentovi. Téma: Jak bych změnil školský systém. Jediná Lisa dopis napíše a jménem třídy ho odešle. Prezident se rozhodne studenty pozvat k sobě, aby promluvili na podporu jeho reformních zákonů.


480p. Ulozto. Český Dabing. Česká. Celý Film. Zdarma. MP4. Cz dabing. iPhone. Český Film. Stáhnout.. Watch Free. Download. Cz titulky. Sleduj Filmy. Hd. České.1080p. 720p. Stream. iPad. Full Movie. DVDrip. 4k blu ray. BDrip. Film online. Avi. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí