[CZ] Táta nebo milenec 1991 Celý Film Online

cz Táta nebo milenec 1991 Celý Film Online

★★★★☆

Táta nebo milenec má skóre 8,0 z 10, na základě 1065 recenzí



André je rozvedený muž ve středních letech, který chce na jedné straně začít nový život, ale na druhé straně musí se ctí zastat otcovské povinnosti ke své dospívající dceři. Vezme jí na dovolenou do přímořského letoviska na Mauritiu. Teprve nyní André zjišťuje, že Véronique je už vlastně mladá dáma. I když otcovský dohled nabírá na ostražitosti, přesto Véronique ztratí pro osmnáctiletého Benjamina srdce. Aby se pro tohoto chlapce stala co nejzajímavější, vydává Véro svého otce za milence, u kterého se skrývá, protože ji hledá policie kvůli krádeži a drogám. Benjamin jí uvěří každé slovo, a jak bývá obvyklé, brzy se na Mauritiu nenajde jediný člověk, který by o tomto podivném "milenci" nevěděl a neodsuzoval jeho chování. Když se André o všem doví, nejraději by, jako každý správný otec, své dceři nařezal a okamžitě odjel, ale... Po boku Gérarda Depardieua, se kterým francouzská komedie Táta nebo milenec? stojí a padá, debutovala mladinká Marie Gillainová.


[CZ] Táta nebo milenec 1991 Celý Film Online

Táta nebo milenec

Podrobnosti


Původní název : Táta nebo milenec
Země : Švýcarsko
Jazyk : haitština (ht)
Délka : 158 minut
Žánr : thriller
Scénář : Walt Leegan
Režie : Farhana Setaish

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dominik Tienna, Ashling Jiordan
Produkce : Yehya Maariah
Hudba : Varisha Mahinur
Kamera : Salsabeel Erioluwa
Kostýmy : Kudakwashe Momna

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. listopad 1917
Produkční společnosti : Rising Sun
Distribuce : Nevafilm
Rozpočet : 22 474 941 USD
Tržby : 61 244 795 USD

Táta nebo milenec / Mon père, ce héros. (1991) | ČSFD.cz
Po boku Gérarda Depardieua, se kterým francouzská komedie Táta nebo milenec? stojí a padá, debutovala mladinká Marie Gillainová. (oficiální text distributora) Fantázia dospievajúcej dcéry nepozná hraníc, zato nervy jej otca majú veľmi krehké limity.
Táta nebo milenec (1991) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Táta nebo milenec André je rozvedený muž ve středních letech, který chce na jedné straně začít nový život, ale na druhé straně musí se ctí zastat otcovské povinnosti ke své dospívající dceři.
Táta nebo milenec (1991)CZdab - online ke zhlédnutí a ...
Soubor Táta nebo milenec (1991)CZdab zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Táta nebo milenec, SledujFilmy.Online
André je rozvedený muž ve středních letech, který chce na jedné straně začít nový život, ale na druhé straně musí se ctí zastat otcovské povinnosti ke své dospívající dceři.
Táta nebo milenec, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: André je rozvedený muž ve středních letech, který chce na jedné straně začít nový život, ale na druhé straně musí se ctí zastat otcovské povinnosti ke své dospívající dceři.


Hd. MP4. 720p. iPad. Ke Shlednutí. iPhone. Download. České. Avi. Cz titulky. Ke Stažení. Stáhnout. Celý Film. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Zdarma. Český Film. Český Dabing.. Ulozto. Film online. Stream.1080p. Cz dabing. Česká. BDrip. Watch Free. DVDrip. Full Movie. Ke shlédnutí. 480p