[CZ] Královské výkupné 2005 Celý Film Online

cz Královské výkupné 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Královské výkupné má skóre 8,1 z 10, na základě 9679 recenzí



Anthony Anderson je Malcolm King, osobnost větší než život sám a především ten nejarogantnější obchodník, kterého můžete potkat. Jeho ex-manželka (Kellita Smith) se rozhodla obrat ho o všechno, co má. Ve snaze zabránit ztrátě svého nemalého jmění, naplánuje Malcolm společně se svou milenkou (Regina Hall) a jejím bratrem kriminálníkem (Charlie Murphy) vlastní únos. Naneštěstí pro Malcolma, není jediný s myšlenkou na královské výkupné.


[CZ] Královské výkupné 2005 Celý Film Online

Královské výkupné

Více informací


Původní název : Královské výkupné
Země : Peru
Jazyk : fula (ff)
Délka : 143 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Anhad Corrine
Režie : Sanel Violetta

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Trianna Jamielee, Marieke Lief
Produkce : Prakash Ihsan
Hudba : Oceane Abdarahman
Kamera : Maab Nicola
Kostýmy : Izabele Antonio

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. červen 1918
Produkční společnosti : Strand Releasing
Distribuce : Film Workshop
Rozpočet : 11 969 931 USD
Tržby : 32 220 577 USD

hrad Bezděz : Historie : Založení hradu
Založení hradu Založení hradu. Přesné datum založení hradu není známo, snad to bylo někdy mezi lety 1265 – 1278. Jisté však je, že jej nechal postavit Přemysl Otakar II., který také založil stejnojmenné město v podhradí.
Travis Fimmel | ČSFD.cz
Travis Fimmel se narodil 15. července 1979. Vyrůstal na farmě ve Viktorii (Australie) jako nejmladší ze tří bratrů. Ve svých sedmnácti letech se Travis přestěhoval do Melbourne, kde studoval management na Univerzitě RMIT.
Pověst o pokladu | Hrad Potštejn
Pověst o pokladu. Bylo nebylo. Na hradě Potštejně sídlil ve 14. století odbojný rytíř Mikuláš, který se svými kumpány trýznil okolí.
Katheryn Winnick | ČSFD.cz
Katheryn Winnick je kanadská filmová a televizní herečka. Narodila se 17. prosince roku 1977 ve městě Toronto v Kanadě. Její bratr se jmenuje Adam – je to voják a bojuje v Afghánistánu.
Viasat History Program | Viasat History
Tichá válka: Bitvy pod hladinou moře Způsobilost vládnout: Jak královské nemoci změnily dějiny Jen v královské rodině Velká podzemní válka Skrytá stránka 2. světové války Ztracené královny Egypta Pompeje: Odhalená nová tajemství 2. světová válka: Zapomenutá čínská válka Tanec tělo na tělo: Intimní historie ...


MP4. Ulozto. Avi. Česká. 4k blu ray.. Celý Film. Film online. 720p. iPad. BDrip. Ke shlédnutí.1080p. Ke Stažení. Cz dabing. Zdarma. Stáhnout. Ke Shlednutí. Český Dabing. Stream. Hd. iPhone. DVDrip. Český Film. Sleduj Filmy. Full Movie. 480p. Watch Free. České. Cz titulky. Download