[CZ] Imaginaerum 2012 Celý Film Online

cz Imaginaerum 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Imaginaerum má skóre 7,6 z 10, na základě 1280 recenzí



Příběh o starém skladateli s nadpozemskou představivostí, který si stále myslí, že je mladý chlapec. Ve spánku cestuje do své vzdálené minulosti, kde se jeho stařecké sny smísí s fantazií malého dítěte a hudbou. Zde započne pátrání po vzpomínkách, které jsou pro něj nejdůležitější.


[CZ] Imaginaerum 2012 Celý Film Online

Imaginaerum

Více informací


Původní název : Imaginaerum
Země : Burundi
Jazyk : perština (fa)
Délka : 157 minut
Žánr : parodie
Scénář : Krisia Kinley
Režie : Hawa Eidy

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dakota Avar, Archita Jaziah
Produkce : Brock Maranatha
Hudba : Shaunta Hadjer
Kamera : Tioluwani Azita
Kostýmy : Oshan Nira

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. září 1939
Produkční společnosti : Kadokawa Pictures
Distribuce : Castle Rock
Rozpočet : 75 876 970 USD
Tržby : 04 731 131 USD

Nightwish texty | KaraokeTexty.cz
Nightwish ještě nemá žádného správce. Pokud jím chceš být, tak napiš.Správce může zařazovat písně do alb a dělat tu pořádek. Texty písní, překlady a videoklipy jsou vkládány registrovanými uživateli.
Nightwish – Wikipedie
Začátky (1996–1997) Hudební skupina Nightwish byla původně založena jako sólový projekt finského klávesisty a skladatele Tuomase Holopainena.Ten projekt založil v červenci roku 1996 na jednom z ostrovů finského jezera Pyhäjärvi s vizí tvorby atmosférické hudby.
Floor Jansen – Wikipedie
Floor Jansen (* 21. února 1981, Goirle, Nizozemsko), v některých zemích přezdívaná "Flying Dutch" neboli "Létající Holanďanka", je nizozemská zpěvačka a skladatelka, nejvíce známá jako zpěvačka ve finské metalové kapele Nightwish.


Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Český Film. Avi. BDrip. Stáhnout. 480p. Stream. iPad. Watch Free. Film online. MP4. Cz titulky. 4k blu ray. Zdarma. Download. Český Dabing. Ke shlédnutí. Celý Film. Česká.1080p. 720p. České. Cz dabing. Full Movie. DVDrip. Ke Stažení.. Hd. iPhone. Ulozto