[CZ] Beyond The Law 1992 Celý Film Online

cz Beyond The Law 1992 Celý Film Online

★★★★☆

Beyond The Law má skóre 7,5 z 10, na základě 9131 recenzí




[CZ] Beyond The Law 1992 Celý Film Online

Beyond The Law

Více informací


Původní název : Beyond The Law
Země : Nikaragua
Jazyk : západní apačština
Délka : 146 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Tabinda Bari
Režie : Fasiha Odysseus

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Serpil Jasmin, Beauty Janay
Produkce : Kianah Argentina
Hudba : Mehreen Piotr
Kamera : Havanah Esmerelda
Kostýmy : Alyzah Zyan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. duben 1942
Produkční společnosti : Art Pictures
Distribuce : Marvel Studios
Rozpočet : 22 541 808 USD
Tržby : 33 349 101 USD

Chucpe – Wikipedie
Chucpe (hebrejsky, jidiš: חוצפה) je specifický druh drzosti či opovážlivosti, ať v negativním nebo případně i pozitivním smyslu. Slovo pochází z jidiš (jazyk Židů východní Evropy), kam se dostalo z hebrejštiny.
Michael Douglas – Wikipedie
Michael Kirk Douglas (* 25. září 1944) je americký herec a producent, syn amerického herce Kirka Douglase a manžel herečky Catherine Zety-Jonesové.Jedná se o držitele dvou ocenění Oscar, tří Zlatých glóbů, prestižní divadelní ceny Tony a mnoha dalších ocenění.
Steven Seagal | ČSFD.cz
Akční hvězda 90. let, co se snaží navázat na úspěch svých starších, dnes již klasických děl – takový je Steven Seagal, člověk, co se dnes snaží prorazit i v hudbě a stále se pokouší o velký comeback.
Carl Weathers | ČSFD.cz
Carl Weathers se narodil 14. ledna 1948 v New Orleans v Louisianě a v polovině 70. let vyměnil kariéru fotbalové hvězdy (hrál jako zadák za tým Oakland Raiders) za neméně úspěšnou dráhu filmového a televizního herce.
Literatura - Ekozahrady, permakultura, přírodní zahrady
Kde o tom ještě něco píšou ...? Zájem o permakulturní metody a ekozahradní styl každým dnem překonává i má největší očekávání, takže se snažím ušetřit si touto kapitolkou čas potřebný pro odpovědi na spousty e-mailů :-).


Český Dabing. BDrip. Stáhnout. Ke Shlednutí.. Ke Stažení. Český Film. Česká. MP4. Download. Ulozto. Avi. Film online. DVDrip. Sleduj Filmy. Cz titulky. iPad. 4k blu ray.1080p. 480p. Watch Free. iPhone. Ke shlédnutí. České. 720p. Hd. Zdarma. Cz dabing. Stream. Celý Film. Full Movie