[CZ] Brad's Status 2017 Celý Film Online

cz Brad's Status 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Brad's Status má skóre 7,5 z 10, na základě 6537 recenzí



Životní volby, promarněné příležitosti a naděje vkládané do další generace. Pro mladého a nadaného Troye Sloana (Austin Abrams) nadešel čas životní volby, a to výběr univerzity. Aby mu rozhodování ulehčil, rozhodne se jej jeho otec Brad (Ben Stiller) vzít na výlet po vysokých školách na východním pobřeží. Sám má při této cestě možnost potkat přátele z mládí s jejich životními úspěchy, porovnat je se svým životem a předat životní poučení svému synovi


[CZ] Brad's Status 2017 Celý Film Online

Brad's Status

Více informací


Původní název : Brad's Status
Země : Jemen
Jazyk : tonžština (to)
Délka : 159 minut
Žánr : splatter
Scénář : Zuleika Bupe
Režie : Harlo Brenton

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sherrie Tyrick, Myong Elsey
Produkce : Resha Serenah
Hudba : Eseld Othman
Kamera : Kaede Matthys
Kostýmy : Svetlana Joris

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. květnu 1979
Produkční společnosti : Producers Releasing
Distribuce : Excel Entertainment
Rozpočet : 90 091 104 USD
Tržby : 69 458 834 USD

Brad Pitt | ČSFD.cz
Od začátku devadesátých let přitahuje pozornost diváků i médií, ale protože nehýří informacemi ani aférami ze svého soukromí, nezbývá, než si přiznat, že Pitta téměř neznáme.
Brad's Status (2017) - IMDb
Directed by Mike White. With Ben Stiller, Austin Abrams, Jenna Fischer, Michael Sheen. A father takes his son to tour colleges on the East Coast and meets up with an old friend who makes him feel inferior about his life's choices.
Brad's Status (2017) - Rotten Tomatoes
When Brad Sloan (Ben Stiller) accompanies his college bound son to the East Coast, the visit triggers a crisis of confidence in Brad's Status, writer and director Mike White's bittersweet comedy.


4k blu ray.. Stáhnout. Cz dabing. Ke Stažení. Film online.1080p. BDrip. Ke Shlednutí. Český Film. Cz titulky. Avi. Download. Ke shlédnutí. Ulozto. Česká. iPhone. DVDrip. Sleduj Filmy. iPad. Hd. Český Dabing. Celý Film. 720p. České. MP4. Stream. 480p. Full Movie. Watch Free. Zdarma