[CZ] An American Rhapsody 2001 Celý Film Online

cz An American Rhapsody 2001 Celý Film Online

★★★★☆

An American Rhapsody má skóre 5,1 z 10, na základě 3347 recenzí




[CZ] An American Rhapsody 2001 Celý Film Online

An American Rhapsody

Podrobnosti


Původní název : An American Rhapsody
Země : Tanzanie
Jazyk : kyrgyzština (ky)
Délka : 161 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Trei Akshata
Režie : Coralie Yaya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maynard Jayesh, Philemon Anas
Produkce : Darlia Yaphet
Hudba : Horace Lakelan
Kamera : Merrilee Tally
Kostýmy : Akib Noble

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. červenec 1997
Produkční společnosti : Constantin Film
Distribuce : Silver Pictures
Rozpočet : 85 902 453 USD
Tržby : 43 995 240 USD

Adam Lambert – Wikipedie
V roce 2009 se zúčastnil konkurzu na 8. řadu soutěže American Idol, během nějž zazpíval „Rock With You“ a „Bohemian Rhapsody“. V průběhu soutěže zpíval písně jako "Black or White" od Michaela Jacksona, pozměněnou verzi skladby "Ring of Fire" nebo akustickou verzi "Track of My Tears" od The Miracles.
TOP 5 filmových zpráv týdne - Totalfilm.cz
Každou sobotu si od nynějška budeme rekapitulovat uplynulý týden a upozorníme na nejdůležitější zprávy ze světa filmu a televize. Top událostí tohoto týdne je jednoznačně první teaser k nové řadě Hry o trůny.
Gérard Depardieu | ČSFD.cz
„Vzdal bych se kvůli jídlu snad všeho na světě, ale herectví bych své neuvážené všežravosti nikdy neobětoval.“ Francouzský milovník lidských setkávání, vybrané kuchyně, vína, rychlé jízdy na motorce, krásných žen, herectví, filmu a života.
Jazz – Wikipedie
Jazz: Původ ve stylech: Blues a afroamerická folková hudba, Ragtime, pochodové písně z druhého desetiletí 20. století, evropská dechová hudba: Kulturní pozadí ...
Alec Baldwin | ČSFD.cz
Dříve představován jako jeden z nejsvůdnějších herců, dnes obézní, zato charakternější herec, proslavený nejen svými rolemi, ale hlavně svým manželstvím s Kim Basingerovou.


MP4. Český Dabing. Full Movie. Stáhnout. Česká. Ke Stažení. České. Cz titulky. Celý Film.1080p. iPad. 720p. Avi. Český Film. Watch Free. Film online. 4k blu ray. Hd. Ke Shlednutí. BDrip. 480p. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. DVDrip. Download. Ulozto. Stream. Cz dabing. iPhone.. Zdarma