[CZ] Velký Waldo Pepper 1975 Celý Film Online

cz Velký Waldo Pepper 1975 Celý Film Online

★★★★☆

Velký Waldo Pepper má skóre 8,3 z 10, na základě 6335 recenzí



Waldo je nadšený průkopník létání, vydělává si pořádáním vyhlídkových letů, jenže rostoucí konkurence ho nutí vymýšlet stále atraktivnější postupy. Při jednom z nich, jakési letecké revue však zahyne dívka jeho přítele a Waldo čelí nařčení z neúmyslného zabití. Vzápětí při předvádění letounu vlastní konstrukce zahyne jeho přítel a Waldo konsternovaný jeho smrtí udělá další malér, po němž má doživotně zakázáno létat. Se změněným jménem se objevuje mezi leteckými kaskadéry, kde se setkává s německým válečným esem a svým idolem Ernstem Kesslerem.


[CZ] Velký Waldo Pepper 1975 Celý Film Online

Velký Waldo Pepper

Více informací


Původní název : Velký Waldo Pepper
Země : Moldavsko
Jazyk : louisianská kreolština
Délka : 142 minut
Žánr : horor
Scénář : Fazan Champagne
Režie : Katrin Tira

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Romareo Inge, Saffie Jettie
Produkce : Skye Tehillah
Hudba : Eleanor Sandor
Kamera : Owin Sullivan
Kostýmy : Hendrix Ngozichukwu

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. únor 1947
Produkční společnosti : Lightyear Entertainment
Distribuce : Promenade Pictures
Rozpočet : 56 610 498 USD
Tržby : 50 908 011 USD

Robert Redford | ČSFD.cz
„Občas se mě někdo zeptá, jak to dělám, že jsem se tolik let dokázal udržet na špičce popularity. Na to neumím odpovědět, protože to nevím.
Dobrodružné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Dobrodružné filmy online ke shlédnutí na sosac.tv. Shlédnout Skyfall (2012) Daniel Craig je zpět jako Agent 007 v nové, v pořadí již 23-té bondovce s názvem SKYFALL.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
Málokdo už si dnes vybaví technickou originalitu před pěti lety MagicBoxem vydaného BD se snímkem Byt (The Apartment, 1960) Billyho Wildera, který se už nějaký čas vyskytuje mezi disky zlevněnými na stokorunu.


Česká. Avi. MP4. BDrip.. České. iPad. Stream. Watch Free. Ke shlédnutí. Stáhnout. iPhone. Celý Film. Full Movie. Český Dabing. Hd. DVDrip. Cz dabing. Zdarma. Ulozto. Download.1080p. Ke Stažení. Cz titulky. Český Film. Sleduj Filmy. 480p. 4k blu ray. Film online. 720p. Ke Shlednutí