[CZ] Sushi z East Side 2014 Celý Film Online

cz Sushi z East Side 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Sushi z East Side má skóre 8,2 z 10, na základě 8624 recenzí



Tento snímek nám představuje Juanu, latinskoamerickou svobodnou matku z dělnické třídy. Juana získala za dlouhá léta práce v potravinářském průmyslu vskutku velmi rychlé ruce. Dokáže bleskově nakrájet a nasekat všechno, co jí přijde pod ruku, a to s neuvěřitelnou přesností. Poté, co roky pracovala v pojízdném stánku s ovocem, je zaměstnána jako pomocná síla v kuchyni místní japonské restaurace. Juana, která je fascinována jídlem, se naučí vyrábět hromady nejrůznějších druhů sushi vlastníma rukama. Nakonec se začne ucházet o pozici šéfkuchařky, kterou však nedostane, protože je příslušnicí "nesprávné" rasy a pohlaví. Juana se však navzdory tomu vydává na cestu sebepoznání, odhodlaná nenechat se při dosahování svých snů nikým zastavit.


[CZ] Sushi z East Side 2014 Celý Film Online

Sushi z East Side

Podrobnosti


Původní název : Sushi z East Side
Země : Východní Timor
Jazyk : srbština (sr)
Délka : 164 minut
Žánr : spaghetti western
Scénář : Raychelle Elease
Režie : Petr Faizal

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rashel Joel, Darian Fahid
Produkce : Braxston Lenah
Hudba : Rhyann Zed
Kamera : Davion Avishi
Kostýmy : Wing Aide

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. květnu 1956
Produkční společnosti : Toei Company
Distribuce : Enjoy Movies
Rozpočet : 61 619 564 USD
Tržby : 94 051 858 USD

Sushi z East Side (2014) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Sushi z East Side. Juana je latinskoamerická svobodná matka žijící v Oaklandu, která sní o tom, že se stane šéfkuchařkou v sushi restauraci i přes to, že je to pozice zastávaná výlučně japonskými muži.
Sushi z East Side / East Side Sushi (2014) | Videa | ČSFD.cz
Juana je latinskoamerická svobodná matka žijící v Oaklandu, která sní o tom, že se stane šéfkuchařkou v sushi restauraci i přes to, že je to pozice zastávaná výlučně japonskými muži. Juana je ale navzdory tomu odhodlaná dosáhnout svého snu.
Sushi z East Side - Filmy online ke stažení zdarma ...
Stáhnout Sushi z East Side Shlédnout Sushi z East Side Sushi z East Side (2014) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Sushi z East Side (2014): Juana je latinskoamerická svobodná matka žijící v Oaklandu, která sní o tom, že se stane šéfkuchařkou v sushi restauraci i přes to, že je to pozice zastávaná výlučně japonskými muži.
Sushi z East Side - SledujFilmy.Online
Juana je ale navzdory tomu odhodlaná dosáhnout svého snu.Tento snímek nám představuje Juanu, latinskoamerickou svobodnou matku z dělnické třídy. Juana získala za dlouhá léta práce v potravinářském průmyslu vskutku velmi rychlé ruce.
Sushi z East Side | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Sushi z East Side (2014) Stručný popis: IMDb skóre: 7.2 Juana je latinskoamerická svobodná matka žijící v Oaklandu, která sní o tom, že se stane šéfkuchařkou v sushi restauraci i přes to, že je to pozice zastávaná výlučně japonskými muži.


Watch Free. Zdarma. Download. Cz dabing. Full Movie. České. BDrip. 720p. Ke shlédnutí. DVDrip. Avi. Celý Film. iPad. Ke Shlednutí. Stáhnout. Sleduj Filmy. Film online. Ke Stažení.. iPhone. Hd. Česká. Český Film. MP4. Ulozto. Český Dabing. 4k blu ray. 480p.1080p. Stream. Cz titulky