[CZ] Osudová večeře 2017 Celý Film Online

cz Osudová večeře 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Osudová večeře má skóre 8,0 z 10, na základě 8119 recenzí



Paulovi (Steve Coogan) se vůbec nechce jít na večeři s jeho bratrem, známým politikem Stanem Lohmanem (Richard Gere), a jeho manželkou Barbarou (Chloë Sevigny). Ale jeho žena Claire (Laura Linney) trvá na tom, aby ji doprovodil. Obě manželské dvojice se setkávají v moderní restauraci, ale mezi jednotlivými chody luxusní večeře vyplývají na světlo temná rodinná tajemství. Synové obou bratrů jsou zodpovědní za hrozný zločin – dosud nevyšetřovaný – a jejich rodiče se musí rozhodnout, jak se vypořádat se vzniklou situací. Záhy se všichni utvrdí v tom, že zveřejnění by navždy změnilo životy všech. Mají se postavit čelem ke své odpovědnosti, nebo ji odmítnout?


[CZ] Osudová večeře 2017 Celý Film Online

Osudová večeře

Více informací


Původní název : Osudová večeře
Země : Mosambik
Jazyk : paňdžábština (pa)
Délka : 152 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Abdulwahhab Nasser
Režie : Agnese Nezar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Leif Umberto, Azima Liat
Produkce : Aileen Laicey
Hudba : Naveed Arka
Kamera : Aretha Mohan
Kostýmy : Kie Lochlainn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. duben 1914
Produkční společnosti : Vitagraph Studios
Distribuce : Film Tank
Rozpočet : 33 675 101 USD
Tržby : 13 774 530 USD

iPrima prostřeno tento týden + minulý týden + poslední večeře
Zajímají vás aktuální ceny produktů, jejichž recenze a články čtete zde? Pro porovnání nabídek a cen, seznam prodejců, informace o zboží skladem a další info o dostupnosti můžete použít portál heureka.cz, který nabízí srovnání cen a hodnocení produktů internetových obchodů v ČR včetně cen, hodnocení e-shopu ...
Roman Cílek – Wikipedie
Roman Cílek, píšící i pod pseudonymy Vilém Pavlík a Zdeněk Roman (* 4. března 1937 České Budějovice), je český spisovatel literatury faktu a kriminálních příběhů.
Co skrývají záhadné obrazy Leonarda Da Vinci? – SVOBODNÉ ...
Leonardo Da Vinci nás stále nepřestává fascinovat. V přírodě nebylo nic, co by nevzrušovalo jeho zvídavost a nepodněcovalo jeho vynalézavost. Byl vědec, velký umělec a vynikající hudebník.
Test: Jaká jste kuchařka? - Kuchařka pro dceru
Vstupujete do své kuchyně s úsměvem na rtech, nebo se musíte dlouho přemlouvat, abyste vůbec otevřeli její dveře? Vaříte večeře s láskou, nebo je přenecháváte nepříteli (a jejich přípravu taky)?
Katie Holmes | ČSFD.cz
„Jsem ráda sama a nejsem moc společenská.“ Dívka plná novinek. Zrodila se s vlnou mladých hereček seriálů a filmů pro teenagery devadesátých let, a když už to vypadalo, že s nimi taky zmizí, nechává všechny za sebou.


Stream.1080p. Celý Film. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Zdarma. Ulozto. DVDrip. Stáhnout. Avi. iPhone. Český Film. Hd. 480p. Ke Stažení. MP4. 720p.. Film online. Cz dabing. Ke shlédnutí. Download. Česká. Sleduj Filmy. Watch Free. Český Dabing. BDrip. iPad. České. Full Movie. Cz titulky