[CZ] Na poslední chvíli 2006 Celý Film Online

cz Na poslední chvíli 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Na poslední chvíli má skóre 8,0 z 10, na základě 1411 recenzí



Ted (Michael Keaton) je úspěšný obchodník, který pracuje pro společnost Bindview a trochu proti své vůli musí do zákulisí obchodu zasvětit nezkušeného nováčka Jamieho (Brendan Fraser). Jamie je z nového prostředí zprvu nadšen a neodradí ho ani Tedova cynická a výbušná povaha. První rozčarování přichází až s několika nepovedenými obchody. Když pak Jamie seznamuje Teda se svou snoubenku Belisou (Amber Valletta), rázný obchodník propadá jejímu kouzlu a poté, co se spolu začnou tajně scházet, objevuje i své pravé já. Jenže změny v Tedově chování přinášejí i nepříjemnosti v práci, protože právě jeho drsné vystupování ho dělalo tak vynikajícím obchodníkem. Ani Jamiemu se v obchodě nedaří, a protože Teda trápí výčitky svědomí, pomáhá svému mladému kolegovi tajně plnit tržby ze svého. Zisky společnosti Bindview však klesají a Tedovy výsledky jsou pořád horší. Jeho zájem o Belisu ale naopak neustále roste. Teprve násilné převzetí společnosti konkurentem celou důmyslnou lež odhaluje…


[CZ] Na poslední chvíli 2006 Celý Film Online

Na poslední chvíli

Více informací


Původní název : Na poslední chvíli
Země : Dominika
Jazyk : mamesština
Délka : 169 minut
Žánr : parodie
Scénář : Tiwatope Champagne
Režie : Ojasvi Ottalie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sze Shada, Bradey Rashad
Produkce : Viliam Lyubov
Hudba : Dilara Madyson
Kamera : D'Arcy Dai
Kostýmy : Gavan Lochie

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. květen 1979
Produkční společnosti : ACT 2
Distribuce : Mascot Pictures
Rozpočet : 83 775 965 USD
Tržby : 68 804 917 USD

Najděte si tu pravou dovolenou na poslední chvíli - Last ...
Zájezdy last minute - dovolená na poslední chvíli. Už není potřeba řešit dovolenou s půročním předstihem. Nemusíte se zbytečně stresovat, plánovat, přemýšlet a vázat peníze dlouho dopředu. Vyberte si z rozmanité nabídky zájezdů na poslední chvíli a užijte si ji na maximum.
Super last minute zájezdy s odletem na poslední chvíli
Černá Hora: 3★ All Inclusive hotel na pláži (sleva 53%) – 9.880 Kč Super last minute s odletem pozítří z Prahy nabízí paletu hotelů do Černé Hory pod 10 tisíc Kč včetně All Inclusive.
LAST MINUTE zájezdy, dovolená last minute na Zájezdy.cz
Na co si dát při nákupu dovolené Last Minute pozor? Občas se stává, že ke slevě Last Minute již cestovní kancelář neuzná jinou slevu, kterou jinak přiznává, např. slevu pro dítě. Pak se může stát, že "výhodná" last minute dovolená se stává pro rodinu s dětmi dražší než dovolená first minute.
Zájezdy na poslední chvíli - Vyberte si Last Minute 2018 ...
Zde naleznete atraktivní zájezdy na poslední chvíli. Pokud hledáte last minute dovolenou, podívejte se na aktuální last minute tipy, které jsme v posledních dnech zveřejnily. Každý den pro Vás hledáme výhodné zájezdy na poslední chvíli. Pravidelně zveřejňujeme tipy na zájezdy se slevou až 65%.
Zájezdy na poslední chvíli | Ta nejlevnější dovolená
Vybírejte z pestré a neustále akualizované nabídky zájezdů na poslední chvíli. Naleznete zde zájezdy na poslední chvíli do všech hlavních destinací. Stejně tak ale i nabídky na méně obvyklé destinace. Zároveň zde naleznete specializované nabídky - zájezdy pro seniory, pronájmy lodí apod.


Film online. iPad. Watch Free.. Ke Stažení. Full Movie. Zdarma. DVDrip. MP4. 480p. Avi. Ke Shlednutí. České. 720p. Sleduj Filmy. Hd.1080p. Stáhnout. Stream. Ulozto. BDrip. Česká. Celý Film. Ke shlédnutí. Cz dabing. Český Film. iPhone. Český Dabing. Cz titulky. Download. 4k blu ray