[CZ] Muž jménem La Mancha 1972 Celý Film Online

cz Muž jménem La Mancha 1972 Celý Film Online

★★★★☆

Muž jménem La Mancha má skóre 8,8 z 10, na základě 4359 recenzí



Cervantes je zatčen a uvězněn vojáky španělské inkvizice poté, co sehrál komediální divadelní představení, které zesměšňovalo španělskou vládu. Cervantesovi spoluvězni by si rádi rozdělili jeho majetek, ale autor se zoufale snaží zachránit rukopis svého posledního díla. A aby si vězně získal, s jejich přičiněním uspořádá představení své nové komedie o idealistickém rytíři Donu Quijotovi. Don Quijote, s pomocí svého věrného sluhy Sancha Panzy, je rozhodnut bojovat se zlem ve všech jeho formách, ale nejčastěji nakonec bojuje s větrnými mlýny. Don Quijote se…


[CZ] Muž jménem La Mancha 1972 Celý Film Online

Muž jménem La Mancha

Podrobnosti


Původní název : Muž jménem La Mancha
Země : Sýrie
Jazyk : srbština (sr)
Délka : 162 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Regenia Naia
Režie : Yuka Montanna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Saaraa Zavannah, Ashai Sabaa
Produkce : Jahed Adalyn
Hudba : Eitan Aadhya
Kamera : Izzey Marijus
Kostýmy : Ciabhan Habeebah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. leden 1968
Produkční společnosti : E1 Entertainment
Distribuce : Wizart Animation
Rozpočet : 13 381 021 USD
Tržby : 34 041 942 USD

Sophia Loren | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Dobrodružné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Návrat do budoucnosti (1985) O tom, jak se stát strůjcem svého štěstí, vypráví jeden z nejlepších a nejoriginálnějších sci-fi filmů v historii.
Nápověda a vysvětlivmy - svejkmuseum.cz
Nechci, aby tato část vyzněla tak, že trpím vysvětlovací mánií jako jí trpěl Bedřich Kraus von Zillergut. Neboť to, co je českému čtenáři nad slunce jasné, s tím mohou mít problémy laskaví čtenáři a překladatelé zahraniční.
7271 děl | Čtenářský deník (čtenářák) | Český-jazyk.cz ...
Čtenářský deník tvoří hlavní část studentského undergroundu.Obsahuje (často velmi kvalitně) zpracované výpisky i rozbory děl, které jsou vždy před uveřejněním důkladně zkontrolovány redaktory našeho týmu.
5154 prací | Slohové práce (slohovky) | Český-jazyk.cz ...
Neodmyslitelnou součástí studentského undergroundu je bezesporu sekce slohových prací.Na českém Internetu léta chybělo místo, kde by si (nejen) studenti mohli zdarma stáhnout již vypracovanou slohovku anebo kde by mohli například čerpat nápady pro napsání své vlastní práce.


BDrip. Celý Film. Ulozto. Ke Stažení. DVDrip.1080p. Stáhnout. iPad. Stream. 480p. Český Dabing.. Česká. 4k blu ray. Cz dabing. Film online. Hd. Avi. České. Ke shlédnutí. Full Movie. Cz titulky. MP4. Download. iPhone. 720p. Zdarma. Watch Free. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Český Film