[CZ] Herkules: Vzkříšení 2014 Celý Film Online

cz Herkules: Vzkříšení 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Herkules: Vzkříšení má skóre 7,9 z 10, na základě 2166 recenzí



Když byla Ariasovi unesena nevěsta Theodora, obrátil se na Herkula s žádostí o pomoc. Ten se však ještě nevzpamatoval z hrůzného činu, který spáchal před deseti lety a utápí svůj žal ve víně. A je on skutečně ta pravá osoba, která by mohla vrátit Ariasovi ženu snů?


[CZ] Herkules: Vzkříšení 2014 Celý Film Online

Herkules: Vzkříšení

Podrobnosti


Původní název : Herkules: Vzkříšení
Země : Pákistán
Jazyk : řečtina (el)
Délka : 146 minut
Žánr : životopisný
Scénář : Keshvi Hriday
Režie : Crispin Heulyn

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sanvika Violet, Rikesh Rekha
Produkce : Monika Argentina
Hudba : Sanaah Iftikar
Kamera : Faraj Matei
Kostýmy : Priyansh Shikha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. prosinec 1966
Produkční společnosti : Chilsag Entertainment
Distribuce : Lesta Studio
Rozpočet : 63 166 071 USD
Tržby : 62 453 442 USD

Václav Neužil – Wikipedie
Václav Neužil (* 4. října 1979 Plzeň) je český divadelní filmový a televizní herec.Je absolventem divadelní fakulty Janáčkovy akademie múzických umění v Brně.
Dobrodružné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Návrat do budoucnosti (1985) O tom, jak se stát strůjcem svého štěstí, vypráví jeden z nejlepších a nejoriginálnějších sci-fi filmů v historii.
Akční filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv - Sleduj ...
Shlédnout Godzilla (1998) Jaderné zkoušky v Tichomoří přinesly své ovoce. Godzilla, zmutované monstrum gigantických rozměrů, se vynořila z hlubin oceánu, aby změnila New York a další světová velkoměsta v hromady sutin.
Firefly (seriál) – Wikipedie
Firefly je americký space westernový dramatický televizní seriál vytvořený scenáristou a režisérem Jossem Whedonem v produkční společnosti Mutant Enemy.Whedon zároveň u seriálu působil společně s Timem Minearem jako výkonný producent.
Řím - KASP
(Sobota, 9. dubna 2011) Ještě, když jsme si kupovali letenky do Říma, tak jsme netušili, že se termínem trefíme přímo do tzv. Týdne kultury, kdy pořádá většina římských památek a muzeí den otevřených dveří.


iPad.1080p. iPhone. Sleduj Filmy. Full Movie. Stáhnout. České. DVDrip. Česká. BDrip. Český Dabing. Ke shlédnutí. 720p. Český Film. MP4. Download. Stream.. Cz dabing. Celý Film. Watch Free. Cz titulky. 4k blu ray. 480p. Hd. Avi. Film online. Ulozto. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Zdarma