[CZ] Aféra s náhrdelníkem 2001 Celý Film Online

cz Aféra s náhrdelníkem 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Aféra s náhrdelníkem má skóre 8,6 z 10, na základě 5866 recenzí



Začíná vypravování o rafinované a krásné šlechtičně Jeanne de la Motte Valois, o intrikách na královském dvoře, o lásce a vášni k druhému pohlaví, ztracené stavovské cti, ale také o nádherných šatech a briliantových špercích, které probouzely nebývalé touhy a mohly se stát oslňujícími aktéry spletitých příběhů, z nichž ten o náhrdelníku byl skutečný a začal takto: Milované dítě hraběte a hraběnky z Valois, malá Jeanne, si žila jako v bavlnce až do chvíle, kdy do jejich domu přišli vojáci a krutě zabili hraběte, jenž si dovolil oponovat králi Ludvíku XVI. Zabavili rodině majetek. Truchlící hraběnka, která navíc byla v jiném stavu, smutek nepřežila. Dospělá Jeanne si pak umínila získat čest a dobré jméno rodiny zpět. Jejím pomocníkem se stává kardinál de Rohan a klíčem k navrácení cti briliantový náhrdelník.


[CZ] Aféra s náhrdelníkem 2001 Celý Film Online

Aféra s náhrdelníkem

Více informací


Původní název : Aféra s náhrdelníkem
Země : Paraguay
Jazyk : syrština
Délka : 156 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Teodoro Yash
Režie : Yasmine Brodey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hermione Kailyn, Sohaan Lillygrace
Produkce : Jaygo Yasmeenah
Hudba : Sukhpal Neive
Kamera : Renell Ruweyda
Kostýmy : Lunar Mehak

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. září 1996
Produkční společnosti : Intermedia
Distribuce : Asia Film
Rozpočet : 88 652 232 USD
Tržby : 90 429 076 USD

Seznam světů od A - POSTAVY.cz
Původní texty, obrázky, nebo zdrojový kód těchto stránek nesmí být bez souhlasu šířeny. Tento web používá soubory cookie, přítomností zde s tím souhlasíte.
Jonathan Pryce | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Dobrodružné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Dobrodružné filmy online ke shlédnutí na sosac.tv. Shlédnout Skyfall (2012) Daniel Craig je zpět jako Agent 007 v nové, v pořadí již 23-té bondovce s názvem SKYFALL.


Ke Shlednutí. BDrip. Zdarma. Watch Free. Hd.1080p. Full Movie. 480p. Avi. Ke shlédnutí. České. Ulozto. Český Film. iPad. DVDrip. 720p. Česká. Ke Stažení.. Celý Film. 4k blu ray. Stáhnout. Český Dabing. iPhone. Cz titulky. Sleduj Filmy. MP4. Cz dabing. Download. Stream. Film online