[CZ] Soukromá škola 1983 Celý Film Online

cz Soukromá škola 1983 Celý Film Online

★★★★☆

Soukromá škola má skóre 6,0 z 10, na základě 5230 recenzí



Na dívčí koleji se dívky chystají na večerní koncert. Kluci je špehují a tajně si je fotí. Chris a Jim se dohodnou, že už by „to“ chtěli zkusit. Chris zamluví hotelový pokoj. Jima by jí ale ráda přebrala spolužačka Jordan. Dělá pro to maximum – svléká se před ním, poslouchá, když si telefonují, a podobně. Jim chce na víkend koupit kondomy, ale stydí se a místo gum přinese z lékárny kartáček na zuby. Do lékárny se tedy vypraví Chris, která je sice úspěšnější, jenže se u pokladny srazí s ředitelkou školy. Kluci se večer převléknou za dívky a proniknou na dívčí kolej. Jordan je pozná, využije příležitosti a pokusí se Jima svést. Chris je přistihne. Jim se pokouší si ji usmířit, Chris však odmítá. Jim dokonce poprosí jejího otce, aby se za něj během dne otevřených dveřích u dcery přimluvil. Nakonec se usmíří a společný víkend může začít…


[CZ] Soukromá škola 1983 Celý Film Online

Soukromá škola

Více informací


Původní název : Soukromá škola
Země : Thajsko
Jazyk : kornština (kw)
Délka : 162 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Sharleez Jaber
Režie : Seung Karly

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bridget Kathlyn, Lyah Musah
Produkce : Wynn Fadel
Hudba : Roseann Kiarra
Kamera : Imam Dai
Kostýmy : Zareena Shamel

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. prosinec 1928
Produkční společnosti : R.K. Films
Distribuce : Appetite Production
Rozpočet : 49 797 350 USD
Tržby : 12 400 968 USD

ADÉLKA - soukromá základní škola a mateřská škola
základní škola s principy Globální výchovy Jdi na obsah Jdi na menu. Menu Úvod; Aktuality; O ... ADÉLKA - soukromá základní škola a mateřská škola.
Soukromá základní škola Ostrava - Primaškola
Stránky soukromé základní školy Ostrava - Primaškola. Škola s rozšířenou výukou angličtiny.
MAMA | Soukromá mateřská škola Praha
Jsme soukromá mateřská škola v Praze, vedená v rejstříku škol. Dle Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání vyučujeme děti v pěti oblastech: Dítě a jeho tělo, dítě a jeho psychika, dítě a ten druhý, dítě a svět, dítě a společnost.
Soukromá střední škola výpočetní techniky Praha
Soukromá střední škola výpočetní techniky již více než dvacet let nabízí kvalitní studium v oboru informačních technologií. Kvalitní pedagogický sbor předává během výuky studentům znalosti dle nejnovějších trendů z oblasti informatiky za podpory nejmodernějšího vybavení.
Soukromá základní škola Lesná s.r.o. Brno
Soukromá základní škola Lesná s.r.o. je koncipována jako základní škola pouze s prvním stupněm s předpokládaným následným studiem na víceletých gymnáziích, případně ve výběrových jazykových nebo matematických třídách na základních školách.


720p. České. Full Movie. iPad. Česká. Avi. Film online. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Hd. Celý Film. Stáhnout. Sleduj Filmy. Český Film. Zdarma. Ke shlédnutí.1080p. 480p. BDrip. Cz titulky.. DVDrip. iPhone. Download. Watch Free. Stream. Ulozto. Cz dabing. Český Dabing. Ke Stažení. MP4