[CZ] Butch a Sundance: Začátky 1979 Celý Film Online

cz Butch a Sundance: Začátky 1979 Celý Film Online

★★★★☆

Butch a Sundance: Začátky má skóre 5,2 z 10, na základě 9470 recenzí



Předchůdce populárního westernu Butch Cassidy a Sundance Kid vypráví příběh o dvou nejsympatičtějších mužích divokého západu postavených mimo zákon a o období, kdy se setkali a začali tvořit nerozlučnou dvojici.


[CZ] Butch a Sundance: Začátky 1979 Celý Film Online

Butch a Sundance: Začátky

Více informací


Původní název : Butch a Sundance: Začátky
Země : Španělsko
Jazyk : urdština (ur)
Délka : 154 minut
Žánr : katastrofický
Scénář : Rajveer Hriday
Režie : Sujith Kavita

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Munir Mahim, Shabbir Cagla
Produkce : Lile Bijou
Hudba : Kahlil Glen
Kamera : Arshaan Dillion
Kostýmy : Mallk Aren

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. srpen 1956
Produkční společnosti : Felis Creations
Distribuce : Lubin Studios
Rozpočet : 54 387 433 USD
Tržby : 64 538 296 USD

Butch a Sundance: Začátky (1979) online ke zhlédnutí ...
Butch a Sundance: Začátky. Předchůdce populárního westernu Butch Cassidy a Sundance Kid vypráví příběh o dvou nejsympatičtějších mužích divokého západu postavených mimo zákon a o období, kdy se setkali a začali tvořit nerozlučnou dvojici.
Butch a Sundance: Začátky / Butch and Sundance: The Early ...
Akorát scénárista zapomněl, že svá skutečná jména řešili už v původním filmu, tedy až na konci své kariéry, a také, že Sundance tam byl levák. Tady jsme viděli, že začínal jako pravák.
Butch a Sundance: Začátky (1979) | Čekuj.to - filmy online ...
Butch a Sundance: Začátky CSFD 50 % Předchůdce populárního westernu Butch Cassidy a Sundance Kid vypráví příběh o dvou nejsympatičtějších mužích divokého západu postavených mimo zákon a o období, kdy se setkali a začali tvořit nerozlučnou dvojici.
Butch a Sundance: Začátky / Butch and ... - ČSFD.cz
Deset let po premiéře legendární westernové tragikomedie "Butch Cassidy a Sundance Kid" se rozhodl režisér Richard Lester vrátit na začátek a zobrazit začátek kariéry těchto dvou mužů. A v žádné případě nemohu říci, že by se jednalo o špatný film. Ovšem začátek je slabý a nevýrazný.
Butch a Sundance: Začátky — Česká televize
Butch Cassidy a Sundance Kid byli na počátku jen dvěma osamělými psanci, kteří se jakž takž protloukali životem. Za normálních okolností by jeden o druhého ani nezavadili. Jenže osud tomu chtěl jinak, a z těch dvou se stali nejlepší přátelé.


Stream.. Celý Film. 480p. Full Movie. 720p. Cz dabing. Český Film. BDrip. Stáhnout. Ke shlédnutí. Cz titulky. České. Ulozto. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Film online. Download. Česká. MP4. Watch Free. Avi. 4k blu ray. iPhone. Sleduj Filmy.1080p. Český Dabing. Hd. DVDrip. iPad. Zdarma