[CZ] Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek 2016 Celý Film Online

cz Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek má skóre 7,4 z 10, na základě 9757 recenzí



Na malém exotickém ostrově žije velmi přátelský papoušek Úterý ve společnosti svých zvířecích přátel. Úterý celý život sní, že bude objevovat svět. Po strašlivé bouři najde Úterý na pláži stvoření, které nikdy neviděl: člověka jménem Robinson Crusoe. Úterý velmi rychle pochopí, že tenhle dvounohý tvor by mohl být jeho šancí dostat se z ostrova pryč. Stejně tak Robinson Crusoe zjistí, že aby přežil na neobydleném ostrově, musí využít pomoci chytrého papouška a jeho zvířecích kamarádů. Pro Robinsona není sbližování právě snadné, protože zvířata neumí mluvit člověčí řečí. Pomalu se však stávají přáteli a začínají společný život plný dovádění, zábavy a dobrodružství. Jejich klid však jednoho dne naruší dvě divoké kočky, které chtějí všechny na ostrově zotročit.Schyluje se k velké bitvě. Robinson a jeho přátelé musejí spojit své síly. Aby zachránili svůj domov, musí zlotřilé kočky porazit.


[CZ] Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek 2016 Celý Film Online

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek

Více informací


Původní název : Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek
Země : Irák
Jazyk : vičitština
Délka : 151 minut
Žánr : dokumentární
Scénář : Ream Temidire
Režie : Larisa Ansar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kalle Lillyarna, Rakeeb Talan
Produkce : Meggan Olugbenga
Hudba : Mahdy Cairan
Kamera : Mahbubur Jovani
Kostýmy : Abaas Mehak

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. červen 1978
Produkční společnosti : Lubin Studios
Distribuce : Shree Venkatesh
Rozpočet : 22 649 092 USD
Tržby : 78 274 563 USD

Kinopremiéry: Zoolander, Robinson Crusoe a Saulův syn točí ...
Největší favorit na zisk Oscara za nejlepší zahraniční film pochází z Maďarska a kritika v jeho případě nešetří chválou. Celovečerně debutující režisér a scenárista Laszlo Nemes v něm sice znovu otevírá bolestivé téma holocaustu, dle všeho se na něj ale dívá úplně jinak, než je zvykem, čímž si získává ...
Čtení - Hugo chodí bos
Zora na cestách . Slepice možná nelétají, ale slepice Zora rozhodně cestuje. Po celém světě a na plné obrátky, roztáčí své cestovatelské sny i fantazii malých čtenářů.
Dobrodružné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) Malého Kevina tentokrát nezapomenou doma, ale ztratí se na letišti. Zatímco jeho rodina letí na vysněnou dovolenou do Miami, malý chlapec omylem odlétá do New Yorku.
Nové knihy pro děti - KD Strážnice
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.


Ke Stažení. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Stáhnout.. Český Film. iPad. Celý Film. Česká. Cz titulky. 4k blu ray. 720p. Sleduj Filmy. Český Dabing. České. 480p. Stream. BDrip. Full Movie. Zdarma. MP4.1080p. Watch Free. Cz dabing. Hd. Download. Avi. Ulozto. iPhone. DVDrip. Film online