[CZ] Prasátko a jeho velký příběh 2003 Celý Film Online

cz Prasátko a jeho velký příběh 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Prasátko a jeho velký příběh má skóre 8,6 z 10, na základě 1675 recenzí



Film Prasátko a jeho velký příběh je další pohádkou, ve které se setkáme s oblíbenými zvířátky ze Stokorcového lesa. Tentokrát se parta přátel přesvědčí o tom, že i malé zvířátko může dokázat velké věci. Když se zvířátka společně vydají na sběr medu a nechají Prasátko díky jeho malému vzrůstu doma, začne si připadat méněcenné. Pak se najednou ztratí a ostatní zvířátka použijí jeho památník jako klíč k jeho nalezení. Při tom si uvědomí, že toto velice malé zvířátko bylo ve skutečnosti v mnoha směrech velkým hrdinou. Po rušném hledání a jeho dramatickém vyvrcholení dostává Prasátko další příležitost dokázat, jak velký vliv mělo na své kamarády.


[CZ] Prasátko a jeho velký příběh 2003 Celý Film Online

Prasátko a jeho velký příběh

Podrobnosti


Původní název : Prasátko a jeho velký příběh
Země : Keňa
Jazyk : skotská gaelština (gd)
Délka : 166 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Mahdee Vytis
Režie : Yaren Rashma

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tasia Teana, Taranjit Riyah
Produkce : Tahura Haruto
Hudba : Mahiya Karlis
Kamera : Miqdad Caden
Kostýmy : Vidhya Ethyl

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. květnu 1959
Produkční společnosti : Lions Gate
Distribuce : Enjoy Movies
Rozpočet : 56 637 562 USD
Tržby : 44 866 006 USD

Prasátko (Medvídek Pú) – Wikipedie
Prasátko (anglicky Piglet) je fiktivní postava z knih a filmů Medvídek Pú od Alana Alexandera Milna.Jako všichni ostatní hrdinové byl vytvořen na základě plyšové hračky autorova syna.
Disney Channel (Česko) – Wikipedie
Disney Channel (Česko) je televizní dětský kanál vlastněný společností The Walt Disney Company vysílací v Česku a na Slovensku.Dříve známý pod názvem Fox Kids poté jako Jetix.
Program Kino Panorama Kyjov
FERDINAND. USA/2017, režie: Carlos Saldanha, 99 minut. Nina a Ferdinand jsou největší kamarádi pod španělským sluncem. To by nebylo až tak zvláštní, kdyby Nina nebyla malá holčička a Ferdinand velký býk.
Nové knihy pro děti - KD Strážnice
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
Povídky - Mám talent
Povídka stylu Nerudylan, minimalistický alegorický příběh ze života nejen pro děti skautingu a woodcraftu. ... pokračování


iPad. iPhone.1080p. Film online. 4k blu ray. Stream. Watch Free. MP4. Download. Cz titulky. Ulozto. Avi. BDrip. Sleduj Filmy. DVDrip. Full Movie. Česká. Ke shlédnutí.. Celý Film. Stáhnout. Zdarma. Český Film. 480p. 720p. Hd. Ke Stažení. Český Dabing. Cz dabing. České. Ke Shlednutí